Kan Gövdeyi Götürecek: DOOM: Annihilation Filminin Çıkış Tarihi Belli Oldu

9
6
3
2
1
Gerilimin yanı sıra heyecanın da bir saniye durulmadığı korku efsanesi DOOM oyununun filmi, yakın zamanda seyircisiyle buluşacak. Filmin resmi Twitter sayfasının yaptığı açıklamalar sonucunda filmin ne zaman çıkacağı bilgisi verildi.

Universal Pictures Home Entertainment'ın yapımcısı olduğu yeni DOOM filminin çıkış tarihi, filmin resmi Twitter hesabından yapılan bir açıklamayla duyuruldu. Ayrıca filme ait özel bir klibin de haftaya paylaşılacağının bilgisi verildi. Tüm bunların yanı sıra filmin Blu-ray, DVD ve dijital ortamlardaki ön siparişleri başladı.

Beyaz perdede gösterime girmeyecek olan film, korku ve gerilim ögelerinin yanı sıra aksiyonu da birleştiren efsane DOOM'dan esinleniyor. Filmin sinposisiyse şu şekilde:

"Bilim insanları, Mars'ın en karanlık uydusunda, evrenler arası ışınlanmayı sağlayan bir portalı keşfetti. İnsanlığın en büyük keşfi gibi görülen bu buluş, aslında cehenneme açılan bir kapıydı ve önlerine çıkan herkesin ruhlarını ele geçirmek isteyen yaratıklarla dolu bir yere açılıyordu. Deniz kuvvetlerinin özel askerlerinden olan Lieutenant Joan Dark'ın, Dünya'yı kurtarmak için tüm canavarları yok etmesi gerekecekti."

Şu an için filme ait yeni bir fragman maalesef bulunmuyor. Filmin geçen seneden kalan bir fragmanı şu anda mevcut olsa da gelecek hafta yeni bir fragmanın yayınlanacağı da bilinenler arasında.

Filmin mart ayında yayınlanan fragmanını izlediğiniz zaman, hayranların şu an için film hakkında oldukça kötümser olduklarını görebilirsiniz. Yalnızca 122 kişinin beğendiği fragman, 2300 kişi tarafından beğenilmemiş. Tabii ki bunun da sebepleri bulunuyor.

DOOM oyununun yayıncıları film hakkında film yapmaktan kaçınırken bir Twitter kullanıcısı, oyun stüdyosunun resmi Twitter sayfasına "Film hakkındaki dürüst düşünceniz nedir?" şeklinde bir mesaj bıraktı ve DOOM'un resmi sayfası da "Filme dahil değiliz" şeklinde bir açıklama yaptı. Başka bir deyişle film DOOM evreninde geçecek olsa da birçok kişiyi etkilemiş ve efsane bir oyun serisini ortaya koymuş filmin yapımında, orijinal oyun ekibinden kimse bulunmayacak. Bu da birçok kişinin fragmanı beğenmemesinin asıl sebebi olarak görülüyor.

DOOM: Annihilation, 1 Ekim 2019 tarihinde izleyicileriyle dijital platformlar aracılığıyla buluşacak. DOOM serisinin yeni oyunu DOOM: Eternal ise filmden iki ay sonra PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve Google Stadia'daki yerini alacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/07/15/doom-annihilation-movie-release-date-trailer/
9
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
6
3
2
1