25. Yıla Özel DOOM ve DOOM II, iOS ve Android Platformlarına Geldi

32
8
3
3
2
25. Yıla Özel DOOM ve DOOM II, iOS ve Android Platformlarına Geldi
FPS oyunlarının atalarından DOOM, oyuncuların içindeki heyecanı devam ettirmek konusunda kararlı gibi görünüyor. Efsane serinin 25. yılını kutlamak için DOOM ve DOOM II, App Store ve Google Play üzerinden erişilebilir hale getirildi.

Orijinal DOOM'u oynamak isteyip ülke engeline takılan oyuncuları sevindirecek bir haber veren id Software, uzun bir süredir yalnızca birkaç ülkede erişime açık olan oyunu dünyanın her yerinden erişilebilir hâle getirerek oyun dünyasına sundu.

Yılların eskitemediği efsanevi DOOM serisinin ilk oyununa bazı bölgelerde mobil platformlardan ulaşmak ne yazık ki mümkün değildi. Serinin ilk oyununun orijinal güncellemeleri, Id Software tarafından yayınlanıyordu. DOOM II, ise Bethesda tarafından sadece App Store için yayınlanmıştı. Serinin 25. yılına ulaştığımız şu günde 2 oyun da 32,99 TL'ye mobil platformların uygulama marketlerinde satın alınabilir olarak kullanıcılara sunuldu. Orijinal DOOM açısından baktığımızda, oyuna 2013 yılındaki iOS 7 yazılım desteği için yapılan güncellemeden sonraki ilk güncelleme gelmiş oldu.

DOOM II’ ye gelen güncelleme, ileriki seviyelerde 4 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği ve co-op oynama özelliklerini beraberinde getiriyor. Diğer yandan DOOM ise Thy Flesh Consumed paketini bünyesinde barındırıyor olacak. Birinci şahıs nişancı türündeki bu oyunun platformunuza göre indirme linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Kaynak : https://toucharcade.com/2019/07/26/original-doom-ii-officially-released-ios-android-premium-doom-anniversary/
32
8
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
32
8
3
3
2