5
2
1
0
0

Günümüzde oyunların donanım ihtiyacı sürekli artıyor. Bilgisayarlarımız ise bazen bu ihtiyacımızı kaldıramıyor. Bu durumlarda ise bilgisayarımızın FPS'sini artırmak için çeşitli yöntemler arayabiliyoruz. Bugün sizlere son dönemde popüler olan 50 TL karşılığında oyunlarda FPS hızınızı artırdığını iddia eden bir programı satın alıp test ettik. 

Düşük özellikleri olan bir bilgisayar ile gerçekleştirdiğimiz testimizde yazılımla CS:GO'nun FPS'sini artırmaya çalıştık. 50 TL ücret ödediğimiz yazılım için ürünü satan kişi uzaktan bilgisayarımıza bağlanıp çeşitli ayarlar yaparak bir yazılım kurdu. Muhtemelen bilgisayarın özelliklerini oyuna odaklamak için gerçekleştirilen bu yazılım, CS:GO'da çok ufak da olsa bir FPS artışı yaşamamızı sağladı. Her ne kadar bir artış ortaya çıksa da özellikle çatışmada ve hızlı hareket durumunda FPS'nin yine yerlerde olduğunu gördük. 

PC hızlandırma programı

FPS artışı olsa da riskleri neler?

Sizler görmeden denemeyin diye bizim denediğimiz bu bilgisayar hızlandırma programı, her ne kadar vadettiği şeyleri genel olarak gerçekleştiremese de ufak bir FPS artışı sağladığını kabul edebiliriz. Elbette bu noktada devreye bir risk de giriyor. Bilgisayarımıza kurulan programın tam olarak ne yaptığı, arka planda çalışırken bizim kişisel bilgilerimizi toplayıp toplamadığı konusunda net bir bilgi yok. FPS artışının da "değmeyecek" derecede olduğunu göz önünde bulundurursak bu tarz yazılımları satın almanın çok da mantıklı olmayacağını söyleyebiliriz. 

Bilgisayarımızın FPS hızını biraz daha artıralım derken çok daha büyük sorunlar yaşamamak istiyorsanız, bu tarz yazılım kurup büyük değişiklikler yapacağını iddia eden kişilere karşı dikkatli olmanızı öneriyoruz. Peki sizler videomuzda yer alan yazılımı kullanmayı göze alır mıydınız? FPS artışı düşük miktarda olsa dahi böyle bir riske girmek mantıklı olur muydu? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0