E3 2021'de 'Göremeyeceğimiz' Xbox Oyunları Paylaşıldı

12
2
1
0
0
Microsoft'un oyun stüdyolarına Bethesda'yı da eklemesiyle birlikte gözler, E3 2021'de tanıtılacak olan ve Xbox tarafını güçlendirmesi beklenen Bethesda oyunlarına çevrildi. Güvenilir bir isim ise bu tanıtımda ne beklememek gerektiğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Her yıl heyecanla beklenen etkinliklerden E3 2021, içinde bulunulan yıla göre isimlendirilen, birçok kişinin beklemekte olduğu oyunların tanıtıldığı ve yeni başlıklar hakkında da fikir edindiği bir oyun fuarı olarak biliniyor. Bu fuarda birçok geliştirici kendi oyunlarını tanıtıp, gelecek planları hakkında oyuncuları bilgilendiriyor.

Ubisoft Forward ve Square Enix gibi şirketleri gördüğümüz bu fuara ev sahipliği yapacak olanlardan biri de Xbox ve Bethesda olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, bu güçlü ikiliden oldukça sağlam başlıklar beklemekteyken güvenilir bir isim, Xbox ve Bethesda’nın tanıtımından ne beklemememiz gerektiğini paylaştı. İşte o başlıklar

Hellblade 2 ve Avowed, bu tanıtımda yer almayabilir

Jeff Grubb Twitter

Paylaşımların sahibi, VentureBeat’teki çalışmaları sayesinde sağlam bilgilere erişebiliyor olmasıyla tanınan Jeff Grubb. Grubb’ın paylaşımına göre Xbox ve Bethesda ikilisinden beklenen en sağlam başlıklardan olan Avowed bu etkinlikte gösterilmeyecek gibi görünüyor. Bunun yanında Perfect Dark, IOI’s Project Dragon, Hellblade 2 ve Fable oyunlarını da bu etkinlikte göremeyeceğiz. Bunların yanında heyecan yaratmış olan Everwild ve We Happy Few adlı oyunun yapımcısı olan Compulsion’ın yeni oyunu da bu furarda karşımıza çıkmayacak.

Jeff Grubb Twitter

Bununla birlikte Grubb, uzun süredir beklenen Bethesda yapımı Starfield’ın yanında başka bir Bethesda oyununun veya oyunlarının geleceğini onayladı. Ayrıca bu oyunların sadece E3 2021'de değil, başka fuarlarda da tanıtılabileceğini söyleyelim.

Sonuç olarak Grubb’ın saydığı başlıklar dışında hâlâ yeni Forza Horizon ve Halo gibi güçlü başlıklara sahip olan Xbox tarafı için bu fuar verimli geçecek gibi görünüyor. Bu oyunlara ek olarak Microsoft'un Xbox çatısı altına eklenen başka stüdyolar hakkında bilgi vermesi de bekleniyor. Elbette Grubb’ın sözlerini resmi bir Xbox açıklaması kadar kesin olarak kabul edemeyiz fakat geçmişte sunduğu bilgilerle oyun camiasının güvenini kazandığını da belirtmek gerek.

Kaynak : https://gamerant.com/xbox-games-e3-2021-de-confirmed-jeff-grubb/
12
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
0
0