Bebeğinizin Güvenliği İçin Ebebek Üzerinde Satılan 10 Teknolojik Ürün

4
3
2
0
0
Bebek sahibi olmak keyifli olduğu kadar dikkat de gerektiriyor. Dikkat edilmesi gereken konuların başında da bebek güvenliği geliyor. Bu endişenizi rafa kaldıracak teknolojik bebek güvenliği ürünlerini Ebebek üzerinde bulup sizin için listeledik.

Ebebek markası, bebek ürünleri konusunda ülkemizde bulunan en büyük şirketlerden biri. Öyle ki, birçok AVM’de Ebebek şubesi görmek mümkün. 2003 yılında perakende mağazacılığa geçen şirket, Türkiye hariç 11 ülkede hizmet veriyor. Bu ülkeler ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Belçika, İsviçre, Danimarka, Hollanda ve Azerbaycan.

Bizler de bebek ürünleri araştırması yapan insanların faydalanabileceği, Ebebek ürünlerinden oluşan bir yazı hazırlamak istedik. Yazımızda bebek güvenliği için üretilmiş teknolojik ürünlere yer verdik.

ebebek ürünleri

Ebebek bebek güvenlik ürünleri (Özet liste):

Elektronik güvenlik ürünleri:

  • VTech BM3200 Dijital Bebek İzleme Cihazı
  • VTech BM1100 Dijital Bebek Telsizi
  • invidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası
  • Weewell WMA420 Dijital Bebek Telsizi

Ev içi güvenlik ürünleri:

  • Babyjem Topraklı Priz Kapağı
  • Dreambaby Dolap Kapı Kilidi
  • Dreambaby F803 Fırın Kilidi
  • Homepuzzle Buzdolabı & Fırın Kilidi

Araç içi güvenlik ürünleri:

  • baby&plus Bebek İzleme Aynası
  • baby&plus Oto Yan Cam Perdesi

VTech BM1100 Dijital Bebek Telsizi

bm1100

Bebeği olan her aile, her an bebeğinin ne yapıyor olduğunu bilmek ister. Ancak bunu gerçekleştirmek, teknolojinin yardımı olmadan pek mümkün değil. Bu yüzden de bebek telsizlerine ihtiyaç duyuluyor.

Bu noktada yardımcı olması için üretilmiş VTech BM1100 dijital bebek telsizi, farklı frekansların parazit yapmaması için DECT teknolojisine sahip. Bunun yanı sıra pil azaldığı zaman ve menzil dışına çıkıldığı zaman da uyarı veriyor. Ürün, şu an için Ebebek üzerinde 199,90 TL.

Weewell WMA420 Dijital Bebek Telsizi

wma420

Bebek telsizleri arasında biraz daha yüksek fiyatıyla dikkat çeken Weewell WMA 420, açık alanda 300 metreye kadar çekim gücüne sahip. Yani ev içinde rahat bir şekilde çekim derdi yaşamadan dolaşmak mümkün. 

Bunun yanı sıra, içerisinde bulunnan interkom özelliği sayesinde, ebeveynlerin bebeklerine şarkı ve ninni söylemeleri de mümkün. Eğer kendiniz söylemek istemiyorsanız, telsizin içinde bulunan ninnilerden birini de seçebilirsiniz. İçerisinde bir de oda sıcaklığını ölçen bir termometre bulunan WMA420, 279,90 TL’den satılıyor.

VTech BM3200 Dijital Bebek İzleme Cihazı

bm3200

Evet, bebek telsizleri oldukça faydalı. Ancak bebeğinizin sesinin yanında bir de ne durumda olduğunu görmek isteyebilirsiniz. İşte böyle bir durum varsa, bebek izleme cihazları devreye giriyor.

VTech BM3200, içerisinde bulunan telsiz ve kamera ile, yanında verilen ekran üzerinden bebeğinizi anlık olarak izlemenizi sağlıyor. İçerisinde gece görüşü, açısı ayarlanabilir kamera ve 320x240 piksel bir ekrana sahip olan BM3200’ün fiyatı 599,00 TL.

invidyo bebek kamerası

invidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası, rakiplerine göre biraz yüksek ücretli görünüyor. Ancak bu ücretle gelen ekstra bazı özellikler de var. Örneğin, bebeğiniz ağladığı zaman bunu tespit edebiliyor ya da bebeğinizin gülümsediği bir anının fotoğrafını otomatik olarak çekebiliyor.

Gün sonunda günün bir özet videosunu size sunuyor. Bunların yanında, güvenliği daha da üst seviyeye çıkarmak adına yüz tanıma ve yabancı alarmı isminde bir özelliği de var. invidyo Akıllı Wifi Bebek Kamerası Ebebek üzerinde 749.00 TL’den satışta.

Babyjem Topraklı Priz Kapağı

topraklı priz kapağı

Biliyorsunuz ki bebekler bazen çok meraklı olabiliyor. Bu merakları doğrultusunda ise yürümeyi öğrendikten sonra sanki özellikle yapıyormuş gibi evin tehlikeli kısımlarına doğru bilinmeyen bir maceraya çıkıyorlar.

Bu macera sırasında evde bulunan prizlere parmaklarını sokabiliyorlar. Bu da bir bebeğin sağlığı açısından oldukça tehlikeli bir durum. Bunun önüne geçmek için, bebeğiniz parmağını prize sokmasına engel olmanızı sağlayan Babyjem Topraklı Priz Kapağı, 7,99 TL fiyat etiketine sahip.

Homepuzzle Buzdolabı & Fırın Kilidi

buzdolabı kilidi

Bebekler özellikle mutfaktayken gerçekten çok meraklı bir hâl alabiliyorlar. Mutfakta gezinirken, dikkatini çeken bir buzdolabını açması sonucu ise üzerine bir şeyler devirmesi gibi bir tehlike söz konusu.

Homepuzzle isimli şirket de bebekleri buzdolaplarının sebep olabileceği tehlikelerden korumak adına, bir buzdolabı kilidi üretmiş. Ürünü kullanmak oldukça kolay. Yalnızca kutusundan çıkarıp buzdolabına takmanız yetiyor. Fiyatı ise 12,99 TL.

Dreambaby Dolap Kapı Kilidi

dolap kapı kilidi

Bebeklerin ev içinde çıktığı maceralardan biri de dolap kapaklarını açmalarıyla son buluyor. Bu dolapların içinde onlara zarar verme ihtimali olan şeyler olabiliyor. Bu noktada ebeveynler de dolap kapı kilitlerini kullanıyorlar.

Ebebek üzerinde dolaplar için önlem almak isteyen ebeveynlere sunulan ürün ise Dreambaby Dolap Kapı Kilidi. Ürünü almak isteyen kişiler için, ürünün fiyatı 18,99 TL.

Dreambaby F803 Fırın Kilidi

fırın kilidi

Bebek güvenliği için kilit üretmesiyle bilinen Dreambaby, bebeklerin fırınlarla uğraşırken karşı karşıya kalabileceği tehlikelerin önüne geçmek için kullanılabilecek bir ürüne de sahip. İlk bakışta gereksiz gibi görünebilir, ancak çalışmakta olan bir fırının bir bebek tarafından açılması büyük bir tehlike teşkil edebilir.

Bu noktada kullanımı oldukça kolay olan bir fırın kilidi almak, bebeğinizin güvenliğini sağlamak adına yapılabilecek şeylerden biri. Dreambaby F803 Fırın Kilidi, 32,90 TL üzerinden satılıyor.

baby&plus Bebek İzleme Aynası

bebek izleme aynası

Bebeklerin özellikle ilk aylarında arabaların arka koltuklarına düz istikamette bağlanmamaları gerekiyor. İstatistiklere göre, ters istikamette bağlanan bebekler, bir kaza anında düz istikamette bağlanan bebeklere oranla çok daha az tehlike içinde kalıyorlar.

Ancak bebek ters istikamette bağlandığı zaman bu sefer de ebeveynlerin bebekleri ne durumda diye kontrol etmeleri güçleşiyor. Bunun için de arka koltukların baş kısımlarına bağlanabilen aynalar kullanılıyor. İşte bu aynalardan biri olan baby&plus Bebek İzleme Aynası, 34,90 TL.

baby&plus Oto Yan Cam Perdesi

araba cam perdesi

Güneş ışığı araba seyahati sırasında rahatsız edici olabiliyor. Bunun yanı sıra, bir bebek için zararlı da olabiliyor. Araba içi güvenlik ürünleri üretmesiyle bilinen baby&plus ise bu duruma çözüm olarak cam perdelerini satıyor.

baby&plus Oto Yan Cam Perdesi isimli ürün, bebeğinizin bulunduğu tarafa takıldığı takdirde, camlara film çekilmiş gibi bir sonuç veriyor. Bu sayede de bebeğinizin güneş ışınlarından olumsuz etkilenmesi gibi bir durum söz konusu olmuyor. Dilerseniz ürünü 59,90 TL fiyatla satın alabilirsiniz.

Ebebek üzerinde satılan diğer popüler ürünler

ebebek

Ebebek indirim yapmayı seven bir şirket olduğu için, Ebebek kampanya ve ürünleri hakkında bilgi almak için bir Ebebek üyeliği almanızda fayda var. İndirimlerden haberdar olmak için düzenli aralıklarla Ebebek ürün sorgulaması yapmanız da mümkün. Listemizde yer alan ürünlerden bazıları şu an indirimde. Zaman zaman bu ürünlere yenileri de ekleniyor. 

Bir ürün alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de müşteri hizmetlerinin nasıl olduğudur. Ebebek müşteri hizmetleri her gün sabah 08:00 ve akşam 20:00 arasında hizmet veriyor.

Yeni ebeveynlerin en büyük ihtiyaçlarından birisi de bebek arabası konusunda tavsiye almak. Her ne kadar Ebebek üzerinde satılan bebek arabaları olsa da Ebebek’in rakiplerinden biri olan Yoyko markasının bebek arabalarına da bakabilirsiniz. Yoyko bebek arabası sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
0
0