Elon Musk, Cybertruck'ın Ön Planda Olduğu Aksiyon Dolu Bir PUBG Mobile Videosu Paylaştı

38
15
8
4
4
Elon Musk, Cybertruck'ın Ön Planda Olduğu Aksiyon Dolu Bir PUBG Mobile Videosu Paylaştı
Geçtiğimiz günlerde PUBG Mobile ile Tesla arasındaki anlaşmayla oyuna gelecek olan yenilikleri sizlere aktarmıştık. Yeniliklerin gelmesinin ardından Elon Musk, kendi hesabından aksiyon dolu bir paylaşım yaptı. PUBG Mobile'da Cybertruck sürüldüğünü görebildiğimiz paylaşımın yanında PUBG Mobile da YouTube hesabında bir video paylaştı.

Battle Royale türünü büyük bir kesime duyuran PUBG’nin aldığı büyük güncellemenin detaylarını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Bu güncellemeyle birlikte PUBG, performanslı elektrikli arabalar üreten Tesla ile anlaşmış ve oyuna Tesla modellerinin eklenmesini sağlamıştı. 

Bunun yanında Gigafactory ismindeki Tesla fabrikasını da oyuna ekleyen PUBG, araçların otonom sürüşlerini de oyun içinde öne çıkarıyor. Elon Musk ve PUBG Mobile, içlerinde son güncellemeyle gelen Tesla model araçların olduğu videoları resmi hesaplarından paylaştılar. İşte paylaşılan videolar:

Elon Musk’ın paylaşımı:

  • Tweet'i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın

Elon Musk’ın “Cybrrrtruck” açıklamasıyla yaptığı paylaşımında aksiyon dolu bir video görüyoruz. Tesla model araçların, özellikle Cybertruck modelinin ön planda olduğu videoda robot köpekler ve askerler görülebiliyor. PUBG Mobile ise sadece Cybertruck’a yoğunlaştığı bir video paylaştı.

PUBG Mobile’ın paylaştığı video:

PUBG Mobile’ın resmi YouTube kanalında paylaştığı videoda; mavi, siyah ve beyaz renkli Cybertruck modellerini görüyoruz. Elon Musk’ın yaptığı paylaşımın aksine burada hiç aksiyon yok. Sadece farklı yollarda müzik eşliğinde ilerleyen bir Cybertruck bulunuyor.

PUBG Mobile’a gelen büyük güncelleme araçlarla kalmayıp haritada da değişiklikler yapmıştı. Okul ve Askeri Üs gibi birçok yerin isminin değiştiği bu güncellemeyle birlikte Erangel haritası, teknolojik açıdan oldukça gelişti. Bunun yanında oyuncunun yanında da artık bir robot bulunuyor ve güncellemeler bu robot aracılığıyla yapılıyor.

Bunlara ek olarak Gigafactory’de yapabileceğiniz başka şeyler de bulunuyor. Bunlar hakkında fikir edinmek için, PUBG Mobile’ın 1.5 Ignition güncellemesini detaylı şekilde aktardığımız yazımıza göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 1.5 Ignition güncellemesi hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://twitter.com/elonmusk/status/1416663763151949824
38
15
8
4
4
Emoji İle Tepki Ver
38
15
8
4
4