PUBG Mobile'da Tesla Otomobilleri Sürüp Fabrikasına Girebileceksiniz

43
11
5
3
2
Tesla ile işbirliği yapan PUBG Mobile, önümüzdeki hafta yayınlanacak 1.5 Ignition ile birlikte oyuncuların Gigafactory'i ziyaret etmesine ve Tesla model otomobil sürmesine olanak tanıyor.

Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından PUBG, aldığı büyük bir güncellemeyle birlikte elektrikli otomobil markası Tesla ile yaptığı işbirliğini duyurdu. PUBG 1.5 Ignition adı verilen bu güncelleme, hem Android hem de iOS işletim sistemlerinde 14 Temmuz itibarıyla indirilebilir olacak.

Yeni gelen güncellemeyle birlikte oyunda birçok farklı yenilik bulunuyor. Oyuna Tesla model otomobillerin ve Gigafactory isimli Tesla fabrikasının eklenmesi, bu yeniliklerin arasında en dikkat çeken özellikler. Dilerseniz PUBG 1.5 Ignition güncellemesi ile gelen tüm yeni özelliklere birlikte bakalım.

Tesla ve Gigafactory dışında oyuncuların yanında bir de robot yer alacak

Geçtiğimiz dönemde Erengel haritasına Tesla üretim fabrikası Gigafactory'i eklemek isteyen PUBG, Elon Musk'ın sahip olduğu Tesla ile yaptığı işbirliğini duyurmuştu. İki şirket arasında yapılan işbirliği sonucunda bazı yeni özellikler, 14 Temmuz'da indirilebilir hale gelecek PUBG 1.5 Ignition'a eklenmişti. Bu güncellemeyle birlikte oyuncular, oyun içerisinde Tesla model elektrikli otomobilleri sürebilir ve Erengel haritasında yer alan Gigafactory'i gezebilirler. 

Oyunda Tesla Model Y kullanmak isteyen kullanıcıların, Gigafactory'nin montaj bölümünde yer alan anahtarları etkinleştirmesi gerekiyor. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Tesla elektrikli otomobiller, oyuncunun komutlarına ihtiyaç kalmadan kendi kendine sürüş gerçekleştirebilecek. Açıkçası kullanılan otomobilin kendi kendine hareket edebilmesi PUBG'nin dinamiğinde ne gibi değişiklikler yaratır, merak ediyoruz.

Güncellemeyle gelen bir özellik daha: Görev Ateşleme Modu

pubg mobile

PUBG 1.5 Ignition'la birlikte gelen en büyük yeniliklerden birisi de Görev Ateşleme Modu. Bu yeni modla birlikte bugüne kadar alışkın olduğumuz Erengel haritası teknolojik açıdan biraz değişikliğe uğruyor ve aşina olduğumuz binaların içerisinde otomatik kapılar, asansörler ve hareketli platformlar ekleniyor. Bu modda Pochinki'nin yeni adı Transit Merkezi, Georgopol'ün adı Georgopol Limanı, Okul'un adı Teknoloji Merkezi, Askeri Üs'sün adı Güvenlik Merkezi, Yasnaya Polonya'nın adı Lojistik Acenteliği'ne ve son olarak Mylta'nın adı da Enerji Merkezi'ne dönüştürülmüş.

Güncellemeyle birlikte oyun mekanizmasına eklenen bir diğer şey ise robotlar. Bu konu hakkında çok fazla detaya yer verilmese de 1.5 Ignition güncellemesinden sonra artık her oyuncunun yanında bir robot bulunacak ve yeni gelen güncellemeler bu robot aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Kaynak : https://beebom.com/drive-tesla-visit-gigafactory-in-pubg-mobile-1-5-update/
43
11
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
43
11
5
3
2