Epic Games Store'un 'Muhteşem Cuma İndirimleri' Başladı

33
15
5
3
1
Black Friday indirimleri, tüm sektörlerde olduğu gibi oyun dünyasında da etkisini hissettirdi ve birçok oyun platformu oyunların satış fiyatlarında indirime gitti. Bu platformlardan biri olan Epic Games Store, sürpriz indirimlerle Red Dead Redemption 2 gibi oyunları oldukça uygun fiyata satın almanıza imkân veriyor. Gelin Epic Games Store'un Muhteşem Cuma İndirimleri'nde öne çıkan oyunlara yakından bakalım.

Giyim, gıda, sağlık, teknoloji ve daha birçok alanda yapılan Black Friday indirimleri, oyun dünyasında da yüzleri güldürmeye başladı. Son dönemde yaptığı kampanyalarla adından sıkça söz ettiren oyun platformu Epic Games Store, 'Muhteşem Cuma İndirimleri'ni kullanıcılarına sundu.

Steam'in en büyük rakibi olan Epic Games Store, bu indirimler kapsamında Red Dead Redemption 2, Borderlands 3, The Outer Worlds, Ghost Recon Breakpoint gibi birçok oyunu, oyuncuların oldukça uygun fiyatlara satın almasına olanak veriyor. Gelin bu indirimler arasında öne çıkan oyunlara yakından bakalım.

Epic Games Store'un Muhteşem Cuma İndirimleri'nde öne çıkan oyunlar:

epic games store black friday indirimleri

Muhteşem Cuma İndirimleri kapsamında %75'e varan indirimler sunduğunu belirten Epic Games Store, kampanyanın 22 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında geçerli olduğunu belirtti. Aralarında ücretsiz oyunların da olduğu indirimli oyunlardan öne çıkanlar ve indirimli fiyatlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz. İndirimlerden yararlanmak için Epic Games Store üzerinde üyeliğinizin olması gerektiğini de ekleyelim.

Yukarıdaki oyunlara ek olarak Epic Games Store'da toplamda 80'den fazla oyunda indirim olduğunu ekleyelim. Yani bir süredir satın almak istediğiniz bir oyun varsa bu indirimler sizi mutlu edebilir. 

Epic Games Store'un Muhteşem Cuma İndirimleri kapsamında uygun fiyata sunduğu tüm oyunlara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. İndirimlerin 2 Aralık gününe kadar geçerli olduğunu da hatırlatalım. Siz de uygun fiyata satın aldığını oyunları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-11-23-red-dead-redemption-2-and-more-discounted-in-epic-games-stores-black-friday-sale
33
15
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
33
15
5
3
1