Epic Games Store'da 29 TL'ye Satılan Oyun, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

29
8
5
3
1
Epic Games Store'da 29 TL'ye Satılan Oyun, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu
Çıktığı dönem farklı atmosferiyle oyuncuların beklentilerini fazlasıyla karşılayan Transistor, 2 Mayıs'a kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

2014'te oyuncularla buluşan ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Transistor, Epic Games Store'da bir süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Supergiant Games tarafından geliştirilen Transistor, rol yapma unsurlarıyla aksiyonu gayet güzel harmanlayan oyunlardan biri.

Transistor'ın ücretsiz olduğu duyurulduktan sonra 2 Mayıs - 16 Mayıs tarihleri arasında da eski bir bulmaca oyunu olan World of Goo'nun ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi. World of Goo'yu da kütüphanenize eklemek isterseniz ücretsiz olduğunda haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz. 2 Mayıs'a kadar almanız hâlinde tamamen kütüphanenizde kalacak oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Sistem gereksinimleri - Minimum

  • İşletim sistemi: Windows 7, 32 bit
  • İşlemci: Dual Core CPU - 2,6 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Ekran kartı: Intel HD 3000 GPU / AMD HD 5450 / Nvidia 9400 GT
  • Depolama: 3 GB

Epic Games Store'un yanı sıra Steam'de de satışta olan Transistor, sadece Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunuluyor. Transistor'ı kütüphanenize eklemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/transistor-is-free-to-claim-on-the-epic-games-store-until-may-2
29
8
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
29
8
5
3
1