Eski Foxconn Çalışanından iPhone 11 ile İlgili Açıklama

17
6
6
3
0
Apple'ın önemli tedarikçilerinden birisi olan Foxconn bünyesinde çalıştığını ancak yakın bir geçmişte istifa ettiğini söyleyen bir kaynak, yeni iPhone modelleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ağustos ayının gelmesiyle akıllı telefon sektörünü yakından takip eden kullanıcılar için hareketli bir dönem başlamış oldu. Geçtiğimiz günlerde Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note10'u duyurdu. Önümüzdeki aysa Apple, 2019 model iPhone'larını duyuracak.

Apple'ın duyuracağı yeni modeller için heyecanlı bekleyiş sürerken ilk olarak geçtiğimiz haftalarda Çin'in sosyal medya platformunda yeni iPhone'larla ilgili bir rapor yayımlandı. Yayımlanan raporun Reddit'te paylaşılması, gündeme bomba gibi düştü.

iPhone tasarımı

Raporu yayımlayan kişi eski bir Foxconn çalışanı olduğunu iddia ediyor. Bu da raporu biraz daha ilgi çekici bir hale getiriyor. Dilerseniz şimdi, yakın bir geçmişte Foxconn'dan istifa eden çalışanın yeni iPhone modeliyle ilgili verdiği bilgilere yakından bakalım.

Yayımlanan uzun raporda yer alan bilgilerin bir kısmı zaten geçtiğimiz dönemlerde de söylentiler arasında yer almıştı. Ancak raporu etkili kılan asıl nokta, yeni iPhone modeliyle ilgili bugüne kadar verilmemiş bilgileri de içeriyor olması. Raporun ilginç detaylarından ilki yeni iPhone'ların rengiyle ilgili.

Yeşil iPhone 11 geliyor

Raporda yer alan bilgilere göre 2019 model iPhone'lar 4 farklı renk seçeneğine sahip olacak. Bu renklerden üçü, daha önceki dönemlerden de görmeye alışkın olduğumuz beyaz, siyah ve gold. Ancak rapora göre dördüncü renk "koyu yeşil". Kaynak, bu rengin 2019 yılının en güzel rengi olacağını ifade ediyor.

yeşil iPhone

Bunun yanı sıra raporun ikinci iddiasına göre yeni iPhone modellerinin arka panel tasarımı değişecek. Mevcut modellerde iPhone'ların arka kısmında bir Apple logosu ve iPhone ibaresi yer alıyor. Ancak rapora göre yeni iPhone modellerinin arkasında sadece Apple logosu olacak.

iPhone 11 Max'te dev bir batarya bulunacak

Tüm bunlara ek olarak "iPhone 11 Max"in batarya kapasitesine de değinen rapor, bu iPhone modelinde 3.969 mAh'lık bir bataryanın olacağını söylüyor. Bu da iPhone Xs Max'in 3.174 mAh'lık bataryasından biraz daha büyük kapasiteli bir bataryanın kullanılacağı anlamına geliyor.

iPhone 11'in kamera detaylarına da dem vuran rapor, iPhone 11'de 12 megapiksellik bir kameranın kullanılacağını ancak bu kameranın çok daha iyi bir performans sunacağını açıklıyor. Rapora göre üçlü kamera kurulumu hem özel bir kaplamaya sahip olacak hem de RGD modunda çalışabilecek. 

iphone 11 kamera

Raporda yayımlanan bu bilgilerin doğruluğu hakkında konuşmamız şu an için mümkün değil. Apple'ın yeni iPhone modellerini tanıtmasıyla birlikte modellerin sahip olacağı tüm özellikleri keşfetmiş olacağız.

Kaynak : https://www.idropnews.com/rumors/new-iphones-will-come-in-dark-green-without-iphone-branding-sketchy-rumor-says/114219/
17
6
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
17
6
6
3
0