Fall Guys, Hayır Kurumuna En Fazla Bağışta Bulunan Markanın Karakterini Oyuna Ekleyecek

68
4
2
0
0
Markaların Savaşı adlı yeni bir etkinlik başlatan Fall Guys, bir hayır kurumuna en fazla bağışta bulunan markanın karakterini oyuna ekleyecek. Etkinlik 2 hafta sürecek ve bağışta bulunanlar arasında Warframe de bulunuyor.

4 Ağustos itibarıyla Steam’de yayınlandıktan kısa süre sonra yüz binlerce oyuncunun ilgisini çeken ve Steam’de son dönemlerin en fazla satılan oyunlarından biri haline gelen Fall Guys: Ultimate Knockout, son derece dikkat çekici bir hayır etkinliğine konu olmuş durumda.

Devolver Digital Games tarafından geliştirilen Fall Guys: Ultimate Knockout, temelde bir battle royale oyunu olmasına karşın gerilim ve aksiyondan çok eğlence ve komedi vadediyor. Bu nedenle pek çok marka kısa sürede popüler hale gelen oyunun bir parçası olmak istiyor.

fall guys

Oyuna karşı ilgiyi olumlu yönde kullanmak isteyen Devolver Digital Games, yeni bir etkinlik başlattı. ‘Battle of the Brands‘ (Markaların Savaşı) adıyla başlatılan etkinlikte fiziksel engelli oyuncuları hedefleyen İngiltere merkezli hayır kurumu Special Effect’e en fazla bağışta bulunan markanın karakter tasarımı, oyuna DLC olarak eklenecek.

Fall Guys Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre etkinlik 2 hafta sürecek ve en yüksek bağış teklifinde bulunan markaya DM’den ulaşılacak. Marka, söz konusu bağış için bir takım çevrimiçi form dolduracak ve Devolver Digital Games, bu formu herkese açık olarak yayınlayacak.

lotus fall guys

Yapılan açıklamaya göre tasarımı oyuna eklemek için fazla saldırgan ya da uygunsuz olan markaların teklifi geri çevrilecek ve ondan sonra en yüksek teklifi veren markanın tasarımı oyuna eklenecek. Fall Guys ayrıca etkinliğe ilgi duyacağını düşündüğü bazı markaları da duyuru tweetinin altına etiketlemekten geri durmadı.

Devolver Digital Games’in etkinliğine yanıt veren şirketler arasında Warframe de yer alıyor. Oyuna eklenmek üzere Fall Guys’a uygun bir Lotus karakteri paylaşan Warframe, 20 bin dolar bağış teklifinde bulundu. Ancak etkinliğin bitmesine iki haftaya yakın bir süre bulunduğundan bu teklifin geçilip geçilmeyeceğini şimdiden ön görmek zor.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/fall-guys-ultimate-knockout/skin-contest
68
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
68
4
2
0
0