Fall Guys, Steam'de Anlık Oyuncu Sayısında GTA V'i Geride Bıraktı

68
13
9
5
2
31 Temmuz'da PC platformu için çıkış yapan Battle Royale türündeki Fall Guys, Steam'de anlık oyuncu sayısında GTA V'i geride bıraktı. Oyun, şu anda Twitch'te de League of Legends ve Fortnite'ın ardından en popüler üçüncü kategori olarak yer alıyor.

Geçtiğimiz ayın sonlarında PC platformu için Steam üzerinden piyasaya sürülen Fall Guys: Ultimate Knockout, kısa sürede binlerce oyuncuya ulaştı. Son dönemlerde Twitch başta olmak üzere birçok yayın platformunda da oldukça popüler hale gelen oyun, ilk 24 saatinde 1,5 milyondan fazla oyuncuya ulaşarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Mediatonic'in geliştiriciliğini üstlendiği oyun, şu anda Steam'de dev bütçeli rekor kıran oyunlardan daha popüler. Öyle ki oyun, Steam'de anlık oyuncu sayısı sıralamasında Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ve PUBG'nin ardından dördüncü sırada bulunuyor.

Fall Guys, anlık oyuncu sayısında GTA V'i geride bıraktı:

Fall Guys Steam

CS: GO, Dota 2 ve PUBG'nin ardından dördüncü sırada yer alan Fall Guys, gün içerisinde en yüksek 115.780 oyuncu sayısına ulaştı. Anlık oyuncu sayılarında zaman zaman GTA V'i geçen oyun, popülerliğini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Fall Guys, özellikle yayıncıların şu sıralar tercih ettiği bir oyun haline geldi. Öyle ki yapım, Twitch'te Call of Duty: Warzone ve CS: GO'yu geride bırakıp LoL ve Fortnite'tan sonraki en popüler üçüncü oyun haline geldi.

Fall Guys nasıl bir oyun?

Fall Guys

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayıncılığı yapılan Fall Guys: Ultimate Knockout, temelde Battle Royale türünde bir oyun. 60 kişi başladığımız bu oyunda, zorlu parkurlarla dolu olan her bir turun sonunda belirli sayıda kişi eleniyor ve bir sonraki tura geçiliyor. Bu şekilde devam eden turların ardından final turunda yaklaşık 10 oyuncu, hayatta kalan son kişi olarak zafere ulaşmaya çalışıyor.

Arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirebileceğiniz Fall Guys, şu anda Steam'de 38 TL'den satışa sunuluyor. Buradaki bağlantıya tıklayarak Fall Guys'ın Steam sayfasına ulaşabilir, oyun hakkında daha fazla fikir edinebilir ve oyunu satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-08-fall-guys-is-more-popular-than-grand-theft-auto-5-on-steam-right-now
68
13
9
5
2
Emoji İle Tepki Ver
68
13
9
5
2