FBI, İnsan Uzuvlarının Yedek Parça Gibi Depolandığı Korkunç Bir Laboratuvar Keşfetti (18+)

194
67
14
9
7
Arizona'daki bir 'bilimsel araştırma tesisinde' korku filmlerinde bile karşılaşamayacağınız bir olay ortaya çıktı. Bilimsel araştırma yapılacağı vaadiyle insanların vücutlarını toplayan tesisin vücutları parçalara ayırarak satışa çıkarttığı tespit edildi.

FBI ajanları, insanın kanını donduran bir olayın üzerindeki sır perdesini kaldırdı. Kollar, bacaklar, kafalar gibi uzuvların yasa dışı olarak teslimatının yapıldığını fark eden FBI ajanları, Arizona'daki bilim laboratuvarına bir baskında bulundu.

FBI'ın olay yerinde karşılaştığı sahnenin ardından tesise bağışta bulunan sekiz aile, Phoenix'teki Biological Resource Centre isimli doku ve uzuv bankasını mahkemeye verdi.

FBI, olayı daha da derinden takip ederek tesisin sahibi Stephen Gore'un ellerine gelen kadavraların uzuvlarını parçalayıp satarak kâr ettiğini ve bu işlemi yaparken bağış yapanların rızasının alınmadığını tespit etti.

donör

Laboratuvar, 2014 yılında FBI tarafından baskına uğramıştı ancak deliller yalnızca hukuki amaçlarla kamuoyuna duyurulmuştu. FBI ajanları, kadavraların uzuvlarının elektrikli testereler ve hızarlarla parçalandığını belirtti.

Açılan dava dosyasında yer alan ifadelerde "Dondurucunun bulunduğu zeminde insan kanı ve vücut sıvıları tespit edildi" şeklinde ifadeler yer alırken kadavraların üzerlerinde hiçbir kimlik bilgisinin de bulunmadığı belirtildi. Bir FBI ajanı, erkek cinsel uzuvlarıyla dolu bir soğutucu ve kovalar dolusu kafa, kol ve bacağın olduğunu belirtti. Gördüğü bazı kafaların da iltihaplı olduğunu ifadelerine ekledi.

kadavra

Akıllara durgunluk veren olaylar bunlarla da sınırlı kalmadı. FBI ajanları, aynı zamanda bir kadının kafasının kopartılıp kendisinden daha büyük bir erkek vücuduna dikilerek duvara asıldığını da belirtti.

Federal arama kararına atıfta bulunan ABC 15, donörlerden alınan kafaların 500 dolara satıldığını belirtirken kolların 750 dolar, tüm bir vücudunsa 5.000 dolara satıldığını belirtti.

Annesini ve büyükannesini 2012 ve 2013 yıllarında bağışlayan Troy Harp "Bu bir korku filmi. Gerçekten inanılmaz! Anlatılan şeylere inanmıyorum" şeklinde bir açıklama yaptı.

Bilimsel araştırmalar yürütüleceğini düşünerek annesinin ve büyükannesinin naaşlarını tesise bağışlayan Harper, "Kanser, lösemi, numune hücrelerin kullanıldığı ne varsa… Bana bu söylendi. Aklı yerinde olan kim bunu yapabilir? Bu tam anlamıyla sapıkça" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Kaynak : https://www.independent.co.uk/news/world/americas/dead-body-parts-frankenstein-dismembered-phoenix-arizona-lab-stephen-gore-a9021786.html
194
67
14
9
7
Emoji İle Tepki Ver
194
67
14
9
7