Yılın Derbisi Sanal Gerçeklik Platformunda Yayınlanacak!

0
0
0
0
0
Pazar günü oynanacak merakla beklenen yüzyılın derbisi sanal gerçeklik platformu olan Gear VR ile takip edilebilecek.

Türkiye Süper Ligi'nin en önemli karşılaşması olarak kabul edilen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi geldi çattı. Uzun yıllardır Galatasaray'ın galibiyet alamasa da kupa kaldırarak çekişmeyi ateşlediği Ülker Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma, Pazar günü, yani 20 Kasım 2016'da 20:00'da başlayacak.

Digitürk kanalı olan Lig TV'den naklen yayınlanacak olan karşılaşma, Samsung ve Digiturk arasında bundan bir süre önce yapılan anlaşma gereği Gear VR kullanıcıları tarafından da takip edilebilecek. Bunun için Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü, Gear VR uyumlu bir telefon ve tabiki bu derbinin satın alındığı ya da pakete dahil olan Digiturk Play ya da Digiturk Dilediğin Yerde aboneliği gerekiyor.

Eğer yukarıda bahsedilen tüm şartlara uygun iseniz yapmanız gereken Gear VR için bulunan Oculus uygulamasında "Digiturk Play VR" uygulamasını Samsung cihazınıza indirmek ve uygulamayı açarak Digiturk Play üyeliğiniz ile giriş yapmak olacak. Ardından maç başlamadan kısa bir süre önce Gear VR'ınızı takarak Digiturk Play VR uygulaması üzerinden maçı Ülker Stadyumu, ya da nam-ı diğer Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaymış gibi izleyebileceksiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0