Final Fantasy VIII Remastered'ın Çıkış Tarihi ve Özellikleri Açıklandı

2
1
1
0
0
E3 konferansında çıkacağı duyurulan ancak o zamandan bu yana hakkında pek de fazla bir şey duymadığımız Final Fantasy VIII Remastered'ın çıkış tarihi, Square Enix Ürün Pazarlama Müdürü Ben Stein tarafından açıklandı. Oyuna gelecek yeniliklerden de bahseden Stein, PlayStation'ın sitesinde bir blog yazısı paylaşarak oyunun hayranlarını bilgilendirdi.

PlayStation blogunda bir yazı paylaşan Square Enix Ürün Pazarlama Müdür Ben Stein, Final Fantasy VII hakkında açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalarda oyunun ne zaman çıkacağına değinen Stein, oyunda olacak olan yeniliklere dair de bilgiler verdi.

Bir aşk ve savaş hikayesini duygusal bir şekilde ele alan Fianl Fantasy VIII Remastered, oyunun hayranlarını mutlu edecek şekilde, yenilenmiş bir halde sevenlerinin karşısına çıkacak. Oyunda olacak yeniliklerden de bahseden Stein, özellikleri sıraladığı bir liste paylaştı.

"Remastered sürümünde yeni özellikler gelecek:

  • Geliştirilmiş görseller: Belirli karakterler, düşmanlar ve nesneler yeniden düzenlenerek hiç olmadıkları kadar güzel hale getirildi.
  • Battle Assist: HP ve ATB barlarınızı bu özellikle fulleyin.
  • Karşılaşma yok: Birinin size saldırmasından korkmadan etrafı keşfetmek mi istiyorsunuz? Bu seçeneği etkinleştirin ve rastgele karşılaşmaları engelleyin. Hikayede ilerlemek için etkinlik savaşlarının yine de yapılması gerekiyor.
  • 3x hız artırıcı: Zamanı üç katına kadar artırır. Kolay bir savaşı geçmek ya da bir yere hızlı bir şekilde gitmek için mükemmel bir seçenek. Bu özellik, içerisinde kısa fillerin olduğu belirli yerlerde işlemez."

Bu özelliklerin ardından oyunun çıkış tarihi hakkında da konuşan Stein, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"E3 konferansında Final Fantasy VIII Remastered'ı duyurduğumuzdan bu yana hayranların merakla beklediği bir nokta bulunuyor. Oyun ne zaman çıkacak? Cevap ise… 3 Eylül 2019! Evet, tarih bu kadar yakın!"

Oyunun önümüzdeki ayın başlarında çıkacağının müjdesini veren Square Enix Ürün Pazarlama Müdürü Ben Stein, oyunu ön sipariş döneminde alanların Final Fantasy VIII Static Tema'ya da sahip olacağını belirtti.

Final Fantasy VIII Remastered'ın çıkış tarihinin resmen duyurulduğu tanıtım filmine aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://blog.us.playstation.com/2019/08/19/final-fantasy-viii-remastered-launches-september-3-on-ps4/
2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0