18
10
4
2
2

Geçtiğimiz sene iPhone’un yeni akıllı telefonlarının 15.000 TL bandında satışa sunulacağı duyurulmuş ve normal olarak milyonlarca insan bu duruma tepki göstermişti. Bu durumun arkasında pek çok sebep bulunuyordu. Bunların başında TL’nin son dönemde çok hızlı değer kaybedişi ve telefon fiyatlarının yeni özelliklerle birlikte her geçen gün arttığı görülüyordu.

iOS cihazlarının ardından 15.000 TL bandı telefonlara Android cihazlar da katılıyor. Samsung’un yakın zamanda tanıtacağı yeni akıllı telefonu S10’un 10 ila 15 bin TL arasında satışa sunulacağı düşünülüyor. Peki, ülkemiz için “fazla pahalı” olarak kabul edilecek Galaxy S10 bizlere neler sunacak?

Samsung, bu sene amiral gemisi sınıfındaki cihazlarını daha fazla çeşitle satışa sunacak. 4 farklı modelle satışa sunulması beklenen cihazın; ekran boyutu, kamera kurulumu, görüntü kalitesi gibi konularda farklılık göstermesi bekleniyor.

Bugün sizlere, Koreli akıllı telefon devi Samsung’un tanıtacağı yeni akıllı telefonların nasıl olacağını açıkladık. Her biri başka bir noktaya odaklanan bu cihazlar arasından sizin için hangisinin daha uygun olduğunu daha iyi görebileceksiniz. Samsung, yeni amiral gemisi telefonlarını, 25 - 28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek MWC 2019’da tanıtmayı planlıyor.

18
10
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
18
10
4
2
2