Ford Mustang Mach-E’yi Suçluların Korkulu Rüyası Yapacak Polis Arabası Tasarımı

43
4
2
1
1
Ford Mustang Mach-E, elektrikli SUV sınıfının en üst düzey araçlarından biri olması için tasarlandı. Aracın görüntülerinin internette yer alması üzerine birileri de bu aracın polis otomobili olsaydı nasıl görüleceğine dair çalışmalar paylaştı.

İsminin yarattığı bütün tartışmaları bir kenara bırakıp açıklanan rakamlara baktığımızda Ford Mustang Mach-E, kendi segmentindeki hemen her aracı geride bırakabilen elektrikli bir SUV olarak göze çarpıyor. 

Öte yandan ABD’de sıklıkla polis otomobillerinin Ford marka olduğunu görebiliyoruz. Haliyle yeni Mach-E de bir gün polis aracı olarak karşımıza çıkabilir. Bu durumu göz önüne alan Behance kullanıcısı Aksyonov Nikita, aracın polis otosu olarak nasıl görünebileceğine dair bir çalışma yaptı.

Batmobil gibi polis arabası:

mustang mach-e

Güçlü hatlara sahip olan araç, siyah hâliyle daha da korkutucu duruyor. Aracın en korkutucu yanı ise görüntüsü değil. Mustang Mach-E elektrikli bir araç ve oldukça sessiz. Hiç ses çıkarmadan peşinize takılan bu araç bir anda ışıklarını açıp yanınızda belirebilir. Bu durum, Batman’in bir aracı ile karşı karşıya kalmaya benziyor. 

Ford Mustang Mach-E’nin özellikleri:

mustang mach-e

Ford’un elektrikli SUV’sinin en üst modeli Mach-E GT Performance olacak. Bu aracın 459 beygir güç üreten motoru, 830 Nm torka sahip. Araç tek şarjla 400 kilometre gidebiliyor ve bu da olası bir kovalamacada aracın bataryasının bitmesinin pek olası olmadığına işaret ediyor. 

Ayrıca bu araçla birlikte Ford, elektrikli Mustang’lerden oluşan yepyeni bir ürün gamına kavuşabilir. Firma ilk olarak SUV pazarına giriyor olsa da muhtemel modellerin bir sınırı yok. Hatta bir Ford yöneticisi, elektrikli bir Mustang Shellby yapmayı planladıklarını da açıkladı. Bakalım Ford bize ne gibi araçlar sunacak.  

Kaynak : https://www.motor1.com/news/384116/mustang-mach-e-police-interceptor-rendering/
43
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
43
4
2
1
1