Fortnite'ın Yeni Güncellemesi, DirectX 12 Desteği Getiriyor

11
5
2
1
0
Fortnite'ın yeni güncellemesi, DirectX 12 desteğini oyunculara sunuyor. Ayrıca oynanışta yapılan değişikliklerle battle royal deneyimini güçlendirerek, bazı dengelemeler ve hata düzeltmeleri uyguluyor.

Epic Games, Fortnite'ın 11.20 güncellemesiyle yapılacak değişiklikleri açıkladı. Popüler battle royal oyununun yeni sürümü, geçtiğimiz günlerde vadedilen DirectX 12 desteğinin yanı sıra arayüz geliştirmeleri, dengelemeler ve hata düzeltmeleriyle geliyor.

Fortnite'ı PC'de oynuyorsanız Microsoft DirectX 11 destekleyen bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Ancak yeni güncellemeyle birlikte Fortnite'ı PC'de Microsoft DirectX 12 ile de çalıştırabileceksiniz. Eğer üst seviye bir grafik kartına sahipseniz, DX12'yi kullandığınızda daha yüksek ve tutarlı bir FPS performansı yakalayacaksınız. Çünkü DX12 çok daha iyi bir CPU performansı sunmakla birlikte, görüntü oluşturma işlerini ekran kartının birden fazla çekirdeğine dağıtma imkanı sunuyor.

fortnite kamp ateşi

Oynanışa yönelik en önemli değişimlerden ilki, kamp ateşlerinde yapıldı. Eğer daha önce kullanılmış bir kamp ateşiyle karşılaşırsanız, yeniden yakmak ve iyileşmek için ahşap kullanabileceksiniz. Artık 30 ahşap karşılığında ateşi besleyerek iyileşme oranını artıracak, sağlığınızı hızlı bir şekilde yenileyebileceksiniz.

Hedefleme işaretinin yakınında beliren yeni cephane durumu simgesi de oyuna eklendi. Yeni simge, silahın yeniden doldurulması gerekmeden önce ne kadar cephane kaldığını gösteriyor. Böylece silahı yeniden doldurmayı unutup savaşın ortasında zorlu anlar yaşamayacaksınız. Tüm bunların yanı sıra günlük görevler, Fortnite'a geri dönüyor ve tamamladığınızda TP kazanacaksınız. Her gün 3 tane göreviniz olacak ve günde bir kere istediğiniz günlük görevi değiştirebileceksiniz.

fortnite eğitim modu

Diğer yandan kullanıcı arayüzüne yapılan yeni değişiklikle yeni kontrast ayarı geliyor. Artık görüntü ayarlarının grafikler sekmesinden Kullanıcı Arayüzü Kontrastı bölümünü kullanarak kontrastı ayarlayabileceksiniz. Ayrıca Dolabım bölümündeki eşyaları oyuna eklendikleri sezona göre filtreleyebileceksiniz.

Son olarak Fortnite'ın mobil versiyonuna Eğitim oyun modu ekleniyor. Bu modla, mobil oyuncular silahları deneyebilecek ve yapı çalışmaları yaparak yeteneklerini geliştirebilecek. Tüm bu değişikliklerin yanı sıra güncelleme, silahlara ufak dengelemeler ve genel olarak hata düzeltmeleri de getiriyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/fortnite-11-20-detailed-locker-filters-campfire-stoking-ammo-counter-20600906/
11
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
2
1
0