Fortnite'taki The Scientist (White) Kostümü Nasıl Alınır?

17
7
3
2
0
Fortnite'ın 10. sezonu, 13 Ekim tarihinde son bulacak ve bu sezondaki Scientist kostümünü elde edebilmek için hâlâ zamanınız var. Gelin bu kostümü almak için yapmanız gerekenlere yakından bakalım.

Dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunları arasında popülerliğini koruyan Fortnite, çeşitli kostümler ve görevlerle oyuncuları oyuna bağlamayı başarıyor. Bazı kostümleri açmak içinse çeşitli görevleri gerçekleştirmek ve bazı aşamaları tamamlamak gerekiyor. Bunlardan biri de 'The Scientist' kostümü.

The Scientist kostümünü açabilmek için ilk olarak 10. sezon getirilen Meteoric Rise, yani Meteor Yağmuru görevlerini tamamlamanız gerekiyor. Bu şekilde The Scientist kostümünün temel tasarımlı olanı kullanılabilir hâle geliyor. Daha sonra ise 6 adet Visitor kasetinin hepsini bulup toplamanız gerekiyor.

The Scientist (White) kostümünü almak için yapılması gerekenler:

The Scientist (White)

Meteor Yağmuru görevleri tamamlandıktan ve Visitor kasetlerinin hepsi toplandıktan sonra Dusty Depot'a doğru yola koyulmanız gerekiyor. Buranın ilk katında etkileşime geçilebilen bir adet bilgisayar terminali bulacaksınız. Burada yapmanız gereken şey, etkileşime geçme tuşuna (E) basıp beklemek.

Bir süre boyunca bilgisayarla etkileşime geçip altı kasetin altısını da dinledikten sonra The Scientist kostümü otomatik olarak beyaza dönüşmeye başlayacak. Bu adımları gerçekleştirdiğiniz maçı yenseniz de yenemeseniz de lobiye döndüğünüzde beyaz The Scientist kostümüne sahip olduğunuzu belli eden bir bildirimle karşı karşıya kalacaksınız. Artık yeni kostümünüzle oyununuza devam edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.vg247.com/2019/10/11/fortnite-how-to-get-white-scientist-skin/
17
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
7
3
2
0