Yeni Fortnite Güncellemesi, Tüm Oyuncuların Beraber Çalışacağı Bir Etkinliği Getirdi

25
3
1
0
0
Fortnite'ın son güncellemesini indiren oyuncular ilginç bir manzarayla karşılaştı. Ganimet Gölü'nün metal kapaklarla kaplanmış durumda olduğunu gören Fortnite oyuncuları, üzerinde gizemli bir uzaylı yazısını barındıran taşa vurduklarında platformun oraya doğru hareket ettiğini gördüler.

Fortnite, yeni bir oyun içi etkinliğe hazırlanıyor gibi görünüyor. Bu yeni etkinlik görünüşe bakılırsa Ganimet Gölü'ne odaklanacak. Şu an Ganimet Gölü'nün olduğu alan devasa bir metal kapak dizisi şeklinde ve büyük bir kazı alanına dönmüş durumda.

Epic Games'in bu güncellemeyle ne planladığı hakkında fazla bir şey bilmiyoruz. Çileli Çiftlik'in dışında kuzey göl yatağındaki ambarın etrafındaki çıkıntılarla eşleşen ve parlak uzaylı yazılarını içeren yabancı bir platform var.

Platform her 100 milyon hasarda bir, Ganimet Gölü yönünde yavaşça hareket ediyor. Belki de önümüzdeki günlerde oyuncuların çabasıyla platform, ambarın etrafındaki yerini alabilir ve yeni uzaylı yazılar ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra metal alanın bir geçit olmayacağı, toprağa gömülmüş bir uzay gemisinin tepesi olabileceği iddia ediliyor. Olayın daha önceki Visitor karakteriyle bir bağlantısının olabileceği de düşünülüyor.

Haritadaki değişikliklerin ne zaman açığa kavuşacağı hakkında bir bilgi yok. Oyuncular, hâlâ gizemi çözmeye çalışarak oyunu oynamaya devam ediyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/4/19/18507921/fortnite-in-game-event-alien-runes-loot-lake-hatch-door
25
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
3
1
0
0