Fortnite, Kreatif Mod İçin 3 Milyon Dolarlık Bir Turnuva Başlatıyor

10
5
1
0
0
Fortnite, oyuncuların fazlasıyla sevdiği kreatif mod için 3 milyon dolar ödül havuzu bulunan bir turnuva düzenliyor.

Battle royal kategorisinin en popüler oyunlarından biri olan Fortnite, topluluk katılımcılarının özel seviyeler ve mini oyunlar oluşturmasını sağlayan Kreatif Mod sayesinde bir battle royal olmanın sınırlarını aşmış durumda. Üstelik Epic Games de Fortnite World Cup - Creative turnuvası için 3 milyon dolarlık bir ödül havuzu oluşturarak bu görüşü onaylamış durumda.

29 Nisan tarihinde başlayacak Fortnite World Cup - Creative’de oyuncular, topluluk katılımcıları tarafından oluşturulan beş farklı etkinlikte hayatta kalmaya çalışacaklar. Her etkinlik, yarışmacılara farklı bir mücadele sunacak ve finallere kalan yarışmacılar 3 milyon dolarlık ödül havuzundan pay almaya çalışacaklar.

Turnuvaya katılmak için ilk olarak modu denemeniz, daha sonra kendinizi etiketleyerek klibini paylaşmanız gerekiyor. En iyi oyuncuların belirlenmesinde bu klipler de göz önünde bulundurulacak. Haftadan haftaya gerçekleştirilecek olan etkinliklerin bitiş tarihi ise 7 Haziran olarak açıklandı.

Epic Games, söz konusu etkinliklerle ilgili detayları henüz paylaşmış değil. Bununla birlik ilk etkinliğin Fortnite içerik üreticisi Cizzorz tarafından oluşturulacağı iddia ediliyor. Cizzorz, oyuncuları ölüm koşularında zorlu mücadelelere sokmasıyla tanınıyor. Önümüzdeki haftalarda turnuva ile ilgili daha fazla detay açıklanacaktır.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/4/18/18485687/fortnite-creative-world-cup-tournament-epic
10
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
1
0
0