Samsung’un Katlanabilir Telefonu Galaxy Z Fold 2’nin Basın Görselleri Ortaya Çıktı

38
2
2
2
0
Samsung’un önümüzdeki hafta tanıtması beklenen yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2’nin delikli ekranı ve katlanabilir yapısını bizlerle buluşturan basın görselleri paylaşıldı.

Samsung, önümüzdeki hafta gerçekleştireceği lansmanla beraber yeni Galaxy Note serisi telefonlarını tanıtacak. Şirketin bu telefonlarla beraber tanıtması beklenen katlanabilir akıllı telefon Galaxy Z Fold 2’ye dair yeni görseller ortaya çıktı. Dün sabah saatlerinde çentiği olmayan Galaxy Z Fold 2’ye ait kanlı canlı görüntüler karşımıza çıkmıştı. Telefonun şimdi de basın görselleri yayınlandı. 

İlk olarak geçen sene ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold’u tanıtan Samsung, sonrasına geçtiğimiz aylarda Galaxy Z Flip isminde bir başka katlanabilir telefonla karşımıza çıkmıştı. Şirket, bu telefonlardan kazandığı deneyimlerini yeni telefonla birleştirecek gibi görünüyor. İlk telefonda kullandığı ismi devam ettiren şirket, böylelikle Galaxy Z Flip serisini de ayrı bir şekilde devam ettireceğini göstermiş oldu. 

Samsung Galaxy Z Fold 2 basın görselleri

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının basın görsellerine baktığımızda ilk dikkatimizi çeken şey çentiklerin ortadan kalkması oluyor. Delikli ekran tasarımıyla gelen telefon, önceki modele göre çok daha kaliteli gözüküyor. Arkasında 3 kamerayla gelen cihaz, katlanabilir telefon olmasının da etkisiyle bir miktar kalın görünüyor.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2’nin donanım özellikleriyle ilgili hala net bir açıklama yok, ancak Galaxy S20 Ultra’ya yakın bir kamera performansı ve amiral gemilerinde gördüğümüz yüksek bir donanıma sahip olacağı düşünülüyor. Telefonun fiyatının da boyutuyla doğru orantılı olarak yüksek olacağını söyleyebiliriz.

38
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
38
2
2
2
0