Galaxy Fold Tanıtımı İçin Anlaşılan Ünlüler, Boşta Kaldığı İçin S10 Tanıtımı Yaptı

42
8
2
1
1
Samsung, bu yılın başlarında ilk katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Fold cihazını tanıtmıştı. Cihazın tanıtımından sonra ekranla ilgili sorunların ortaya çıkmasıyla birlikte cihazın satışa sunulması, bilinmeyen bir tarihe kadar ertelenmişti. Galaxy Fold'un tanıtımı için anlaştığı ünlü isimleri açıkta kalan Samsung, farklı bir tanıtım filmi paylaştı.

Teknoloji devi ve akıllı telefon sektörünün lideri Samsung, katlanabilir telefonuyla birlikte kullanıcılarını büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Ekranlardaki sorunlar sebebiyle tanıtımdan sonra satışa çıkışı iptal eden ve ön siparişle cihazı alanlara paralarını geri veren Samsung, cihazın çıkışı için ciddi hazırlıklar da yapmıştı.

Onlarca ülkede gerçekleştirilen lansmanın yanı sıra birçok kişiyle de anlaşan Samsung, işler planladığı gibi gitmeyince planlarında değişikliğe gitti. Bu plan değişikliğine Galaxy Fold tanıtımı için anlaştığı ünlüler de dahil oldu.

samsung

Samsung'un Galaxy Fold tanıtımı için anlaştığı ünlüler, uzun bir süredir boş kaldıkları için başka bir alanda tanıtım yapmaya başladılar. Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Fold'dan hâlâ bir ses alınamamasıyla birlikte Galaxy S10'lara odaklanan ünlüler, #DoWhatYouCant (Yapamadıklarını Yap) isimli bir kampanya filmi çekti.

Samsung'un anlaştığı isimler arasında Fortnite yayıncısı Ninja, sosyal medya fenomeni Lil Miquela, ünlü DJ Steve Aoki ve Stranger Things yıldızlarından Millie Bobby Brown bulunuyor.

galaxy fold

Twitch'teki Fortnite yayınlarıyla ünlenen Ninja, geçtiğimiz haftalarda Galaxy S10 5G ve 5G'nin ona kattıkları hakkında bilgiler vermişti. Bunun yanı sıra Lil Miquela, Galaxy S10 cihazını kullanarak Instagram'da kendi markasını kurma deneyimini aktarmıştı. Dörtlüden geriye kalan Steve Aoki ve Millie Bobby Brown da yakın zamanda Samsung'un amiral gemisi Galaxy telefonlarıyla ilgili deneyimlerini aktaracak.

galaxy s10

Millie Bobby Brown ve Steve Aoki şu an için Samsung deneyimlerini aktarmamış olsa da dörtlünün bir arada bulunduğu bir reklam yayınlandı. Yaklaşık bir dakika olan reklam filminde dörtlünün telefonları hangi şekillerde kullandığı ve ne gibi artıları olduğu fazlasıyla kısa bir şekilde aktarıldı. Reklam filmi de 'Yapamadıklarını Yap' sloganıyla son buldu.

Samsung'un Galaxy Fold cihazından ses gelmeyince Galaxy S10 ailesi için tasarladığı yeni tanıtım filmine aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/influencers_hired_to_promote_galaxy_fold_now_start_a_galaxy_s10focused_campaign-news-38162.php
42
8
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
42
8
2
1
1