Galaxy Note 7 İptal Edilmesine Rağmen Note 7'nin Kullanım Oranı Artıyor

0
0
0
0
0
Yeni ve eski tüm Note 7 modelleri iptal edilerek Samsung tarafından geri çağrılsa da akıl almaz bir şekilde Galaxy Note 7'nin kullanım oranı yükseliyor.

Bildiğiniz gibi Note 7'de yaşanan bataryadan kaynaklı patlama sorunundan sonra Samsung önce mevcut Note 7'leri sorunsuz olduğunu belirttiği Note 7 modelleriyle değiştirmişti.

Ancak değiştirilen yeni modellerde de bataryanın patlaması sorunları yaşandıktan sonra Samsung, Galaxy Note 7 modelini tamamen iptal ederek tüm Note 7'leri tekrar geri çağırdı.

Galaxy Note 7 şu anda tehlikeli ve her an patlamaya hazır bir akıllı telefon olmasına rağmen istatistikler kullanıcıların bir türlü Galaxy Note 7 kullanmaktan vazgeçmediğini gösteriyor ve akla mantığa sığmayacak bir şekilde Galaxy Note 7'nin kullanım oranı artıyor. Samsung bile modelin hatalı olduğunu söyleyip kullanıcılara "Cihazı kullanmayın!" yönünde çağrı yaparken kullanım oranlarının yükselmesi bir hayli şaşırtıcı.

Bu kişiler annelerinin karnında yürek mi yemişler bilemiyoruz ama eğer siz de bir Note 7 kullanıcısıysanız cihazınızı kullanmayı bırakarak gerekli prosedürler kapsamında Galaxy Note 7 cihazınızı ilgili noktaya giderek iade edin. Aksi takdirde mevcut durumda tehlikeli olan modeller istemeyeceğiniz hasarlara neden olabilir.

Mevcut Note 7'lerin tamamen iadesi ve Galaxy S7 Edge ile değişimi ile ilgili detaylı bilgi için bu bağlantıdaki içeriğimize gidebilirsiniz.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/over-1-million-samsung-galaxy-note-7-phones-still-on-recall/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0