16
5
2
0
0

Yeni bir telefon alacağımız zaman baktığımız başlıca unsurlar bulunuyor. Telefonun bataryası, RAM’i ve işlemcisi oldukça önemli olsa da birçoğumuzun özellikle baktığı bir nokta bulunuyor: telefonun kamerası.

Son zamanlarda büyük bir yarış haline dönüşmüş olan akıllı telefon kameraları, farklı özellikler üreterek rekabeti artırmaya çalışıyor. Farklı firmaların ve markaların yüksek çözünürlüklü merceklerinin yanı sıra farklı çekim modları da işleri kızdırmak için yeterli oluyor. Tabii ki olay yalnızca fotoğraf çekmekle sınırlı değil. İşin bir de video kısmı bulunuyor.

Telefonların video kalitelerini incelediğiniz zaman genellikle saniye başına çektikleri kare, başka bir deyişle fps değeri oldukça öne çıkan özelliklerden birisi. Akıcılığı ciddi anlamda etkileyen bu unsur, sizin de video çekme deneyiminizle doğrudan ilişkili bir hal alıyor. Tabii ki akıcılık dediğimizde görüntünün ne kadar sabit olduğu da büyük bir önem arz ediyor.

Hazır İzmir’in güzel havasını yakalamış ve elimizde de bir drone ve bir Samsung Galaxy S10+ varken “Görüntü Sabitleyici” özelliğinin ne kadar işlevsel olduğunu sizler için test etmek istedik. İzleyicilerin dikkatine: Birazdan izleyeceğiniz görüntüler yüksek mühendislik tekniklerinin yanı sıra üstün uçuş yeteneklerini ve atarlı martıları içerir.

Şimdiden iyi seyirler diliyoruz.

16
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
2
0
0