Geçen Yıl Prens Harry ile Kraliyetten Kaçan Meghan Markle Netflix Dizisi Çekiyor

13
10
6
0
0
Oyuncu Meghan Markle, geçtiğimiz yıl eşi Prens Harry ile İngiliz Kraliyeti'nden ayrılma kararı almıştı. Finansal özgürlüklerine kavuşan çift, birlikte kurdukları prodüksiyon şirketi aracılığıyla Netflix için dizi çekmeye başladı.

Geçtiğimiz yıl, habersiz bir şekilde kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Meghan ve Prens Harry çifti, kraliyeti terk etmelerinin altında yatan sebebi ekonomik anlamda bağımsız olmak ve kendi başlarına çalışmak istemeleri şeklinde açıklamışlardı.

Sussex dükü Prens Harry ile evlenmeden önce oyunculuk yapan Meghan Markle, eşiyle birlikte kurduğu prodüksiyon şirketiyle sektörde yer almaya devam edecek.

Markle, dizide 'kadının gücü'nü yansıtacak

meghan markle

Netflix ile 100 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayan çift, anlaşmanın ikinci projesi olan Pearl için kolları sıvadı. Animasyon temelli bir dizi olacak olan Pearl, 12 yaşındaki bir kızın tarihteki önemli kadınlarla tanıştığı macerasına yer verecek. Bahsi geçen anlaşmanın ilk projesi, Prens Harry tarafından 2014 yılında başlatılmış, ordunun gazilerinin yer aldığı bir spor mücadelesi olan Invıctus Games ile alakalı bir belgesel serisi olarak nisan ayında duyurulmuştu.

Markle, dizide yer alacak kız karakter hakkında “Onun yaşındaki her kız gibi, kahramanımız Pearl, hayatın gündelik zorluklarının üstesinden gelmeye çalışırken kendini keşfetmek üzere bir maceraya çıkıyor” dedi. 

Oyunculuk geçmişiyle tanınan Markle, projede David Furnish ve Carolyn Soper eşliğinde kreatör ve yapımcı olarak görev alacak. Markle gibi prodüktör olan Furnish ve Soper; Rocketman ve Sherlock Gnomes projelerinde birlikte çalışmıştı. Şu anda yapım aşamasında olan dizi hakkında daha fazla detay henüz açıklanmış değil. Projenin yayınlanma tarihi de henüz duyurulmadı.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2021/07/14/meghan-markle-working-on-animated-series-with-netflix-to-celebrate-extraordinary-women/?sh=9976c5541087
13
10
6
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
10
6
0
0