Geekbench Testinde Google Pixel XL, iPhone 7 Plus’ı Yendi

1
0
0
0
0
Google’ın birkaç gün önce tanıttığı telefonlarından Google Pixel XL, Geekbench testinde iPhone 7 Plus’ın oldukça gerisinde kaldı.

Google, 650 dolar etiket fiyatıyla satışa çıkaracağı yeni Pixel telefonlarını birkaç gün önce duyurmuştu. Snapdragon 821, 4 GB RAM, Adreno 530 grafik işlemcisine sahip olan Pixel XL, üst seviye kamerasıyla da bizleri fazlasıyla etkilemişti. Fakat Geekbench testinde çıkan sonuçlar, performans olarak cihazın iPhone 7 Plus’la pek fazla aşık atamayacağını gösteriyor.

Açıkça söylemek gerekirse bu sonuç pek de sürpriz sayılmaz. Zira iPhone’ların ne kadar kararlı bir stabilizasyona sahip olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Yine de Pixel XL’nin çok düşük bir puana sahip olduğunu söylemek haksızlık olur.

Aşağıda paylaştığımız grafiklerden de göreceğiniz üzere Google Pixel XL tekli çekirdek testinden 1607, çoklu çekirdek testinden ise 4147 puan almış. iPhone 7 Plus ise tekli çekirdekte Pixel XL’yi fena tokatlayarak 3469 puan almış, çoklu çekirdek testinde ise tokadın şiddeti nispeten daha az: 5601.

Elbette bu puanların kağıt üzerinde olduğunu, gerçek performansta farklılıkların olabileceğini unutmamak gerekiyor. Pixel XL’yi ülkemizde görmeyi ve performansını test etmeyi dört gözle bekliyoruz. Pixel XL’nin iPhone 7’den daha iyi olduğunu düşündüğümüz 5 özelliğine dair hazırladığımız videomuzu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0