Ghost of Tsushima'nın Çıkış Tarihi Yeni Fragmanla Birlikte Açıklandı

16
1
0
0
0
Sony’nin Play State canlı yayını sırasında vadettiği gibi, The Game Awards etkinliğinde Ghost of Tsushima için çıkış tarihi ortaya koyan yeni bir fragman gösterdi.

Sony'nin birinci parti stüdyosu Sucker Punch, sürpriz duyurularla gerçekleşen The Game Awards etkinliğinde PlayStation 4'e özel yeni oyunu Ghost of Tsushima'nın yeni fragmanını sergiledi. Bu kez genişletilmiş bir fragmanla karşımıza çıkan oyunun 2020 yılının yaz aylarında çıkacağı duyuruldu.

Ghost of Tsushima, Sucker Punch'ın şimdiye kadar yaptığı en büyük, en geniş kapsamlı oyun olarak tanımlanıyor. Yeni fragmanda oyunun gizlilik mekanikleri ve The Ghost'un yolculuğuna yön veren hikayeden ipuçları sunuluyor. Çarpıcı görüntülere sahip sinematiğe arka planda orkestra müziği eşlik ediyor. Ayrıca oyunun kutulu versiyonlarını süsleyecek sanat tasarımı da paylaşıldı:

ghost of tsushima

Oyun hakkında paylaşılan ilk bilgiye göre, hikayenin kahramanı Jin, samuray olarak başladığı yolculuğunda, yeteneklerini keşfederek samuray geleneklerinden uzaklaşıyor. Sucker Punch, önümüzdeki aylarda, Jin, karşılaştığı tehditler, yolculuğu boyunca ona yardım eden yoldaşları ve yeni bir tarzda savaşçı olmak için nelerden vazgeçtiği hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını belirtiyor.

Kesin bir tarih belirtilmemesine rağmen, Ghost of Tsushima'nın önümüzdeki yaz geleceği onaylandı. Oyun, PlayStation 5'in yıl sonunda gerçekleşecek lansmandan önce gelecek, ancak yeni nesil konsola da geleceğine şüphe yok. Oyuncular en kötü PS5'in geriye dönük uyumluluk özelliğiyle oyunu deneyimleyebilecekler.

The Ghost of Tsushima fragmanı

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/12/13/ghost-of-tsushima-coming-summer-2020-to-ps4
16
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
1
0
0
0