Global Dijital Liderlik Programı Ekim Ayında Başlıyor

5
1
0
0
0
Paris Sorbonne Üniversitesi'nin Türk orta ve üst düzey şirket yöneticileri için hazırladığı Global Dijital Liderlik Programı ekim ayında başlıyor.

İnternetin duvarları yıkıp sınırları kaldırmasıyla birlikte hem devlet büyüklüğündeki kurumlar hem de küçük ya da orta boyutlu işletmeler bir 'dijital dönüşüm' evresine girmiş durumda. Dijital dönüşüm, neredeyse tüm sektörlerin baştan şekillenmesine neden olurken, hemen her servisin internet üzerinden verilebilmesinin önünü açıyor.

Dijital dönüşüm, hayatımızın bir gerçeği ve bundan kaçış yok. Ayrıca ABD merkezli veri depolama ve yönetimi üzerinde çalışmalarını sürdüren Dell EMC'nin hazırladığı Dijital Dönüşüm Endeksi'ne göre; beş yıl içerisinde bu dönüşüme ayak uydurmayan şirketlerin hayatta kalma olasılıkları neredeyse sıfır. Hal böyle olunca da dijital dönüşüm, özellikle şirketler için çok büyük bir önem arz ediyor. Peki "Dijital dönüşüm nedir?" ve "Dijital dönüşüm nasıl olur?" gibi soruların cevaplarını daha önce merak ettiniz mi? Paris Sorbbonne Üniversitesi'nin "Business Management Institute" (BMI) iş birliğiyle Türk yöneticiler için hazırlamış olduğu eğitim programı, tüm bu soruların yanıtlarını sizler için vermeye hazırlanıyor.

dijital dönüşüm

Global Dijital Liderlik – Dijital Transformasyon Liderliği Sertifika Programı"nın amacı, Türk yöneticilerin dijital dönüşüm noktasında neler yapabileceğini göstermek. Hazırlanan bu program sayesinde şirketlerin orta ve üst düzey yöneticileri, kurumlarına dijital dönüşüm sürecinde liderlik edebilecek uzmanlığa ulaşacaklar. 

Global Dijital Liderlik Programı, ekim ayında başlayacak ve iki etaptan oluşacak. Programın ilk etabı İstanbul'da düzenlenecek. İstanbul'daki eğitimler, Vodafone ve KPMG'nin katkılarıyla "İTÜ-Vodafone Future Lab" tesislerinde iki gün boyunca sürecek. Türk yöneticiler buradaki eğitimlerin ardından, Paris'e gidecekler. Eğitimin ikinci etabı, Paris Sorbbonne Üniversitesi kampüsünde yapılacak ve beş gün sürecek.

Türk yöneticilerin Global Dijital Liderlik Programı'nı tercih etmelerini gerektiren en büyük neden, eğitimlerin sadece teorik olmayacak olması. Programın yüzde kırkı akademik bilgiler, yüzde ellisiyse edinilen bilgilerin nasıl hayata geçirileceğiyle ilgili olacak. Kalan yüzde onluk kesimdeyse, çeşitli sektörlerden şirket yöneticileri mikrofonun başına geçecekler ve kurumlarının dijital dönüşüm sürecinde neler yaşadıklarını ve nasıl başarılı olduklarını anlatacaklar. Tüm bunlara ek olarak katılımcılar, iki farklı uluslararası şirketin genel merkezlerini gezerek, sorularını şirket yöneticilerine yöneltme ve bilgi paylaşımında bulunma imkanı yakalayacaklar.

56 saatlik eğitimin ardından Türk yöneticiler, kurumlarının dijital dönüşüm sürecini başarılı bir şekilde atlatmasını sağlayacak yetkinliğe erişmiş olacaklar.

Eğer sizler de bu programa katılmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0