Godzilla: King of the Monsters Filmi İçin Yeni Bir Poster Yayınlandı

14
1
1
0
0
1954 yılında ilk kez sinemaseverlerin karşısına çıkan Godzilla, pek çok versiyonunun ardından şimdi de Godzilla: King of the Monsters ile geliyor. 30 Mayıs'ta vizyona girecek olan film için yeni bir poster yayınlandı.

Godzilla serisinin yeni filmi Godzilla: King of the Monsters, 31 Mayıs'ta vizyona girecek. Yapımcılığını Legendary'nin üstlendiği filmin beklentisi bir hayli yüksek ve gişe rekorları kırması bekleniyor. Çalışmalarını sürdüren Legendary ekibi, Twitter üzerinden Godzilla: King of the Monsters için yeni bir poster yayınladı. "Kral sen çok yaşa" olarak paylaşılan tweet, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Godzilla canavarının hikayeleştrildiği 35. film olan Godzilla: King of the Monsters filmi, Hollywood stüdyolarında çekilen 3. film olma özelliği taşıyor. 2014 yılında çıkan Godzilla filminin devamı niteliğinde karşımıza çıkan Godzilla: King of the Monsters filminde Godzilla'nın, üç başlı Ghidorah ile çatışmaları ele alınıyor. Elbette canavarlar arasında yaşanan bu çatışmalar, insanlığı da derinden etkiliyor.

Michael Dougherty'nin yönettiği filmde, Stranger Things dizisiyle çok yakından tanıdığımız Millie Bobby Brown ve Emmy ödüllü Kyle Chandler gibi yetenekli isimler bizleri bekliyor olacak. Film, 31 Mayıs'ta vizyona girecek. 

Kaynak : https://comicbook.com/anime/2019/04/18/godzilla-king-of-the-monsters-new-poster/
14
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
0
0