Google, Inbox by Gmail'in Kapanış Tarihini Açıkladı

23
8
6
4
1
Google, resmi e-posta uygulaması olan Inbox by Gmail'in ne zaman kapanacağını açıkladı ve kullanıcıları Gmail uygulamasını kullanmaya davet etti.

Google, bir süre önce yaptığı açıklama ile Inbox by Gmail uygulamasının kapatılacağını açıklamıştı. Şirket, uygulamayı nasıl bir kaderin beklediğini duyurmuş olsa da servisin ne zaman kapatılacağını tam olarak açıklamamıştı.

Inbox by Gmail uygulamasını kullananlara bugün itibarıyla yeni bir bildirim gönderen Google, servisin 2 Nisan itibariyle kapatılacağını, Inbox by Gmail kullanıcılarının bu tarihe kadar Gmail kullanmaya başlamaları gerektiğini duyurdu.

Google, Inbox by Gmail’a giriş yapan kullanıcılara gösterdiği uyarıda şu ifadelere yer verdi;

2019 Mart ayı sona ermeden yeni Gmail'e geçin

Inbox by Gmail, Mart 2019'dan sonra kullanımdan kaldırılacak. En sevdiğiniz Inbox özelliklerini doğrudan bünyesinde barındıran Gmail'i kullanarak daha fazla iş yapın. Tüm ileti dizileriniz zaten sizi bekliyor olacak. Orada görüşürüz.

Google ayrıca mobil uygulamadan Inbox by Gmail’e giriş yapan kullanıcılara da 14 gün içinde Gmail uygulamasını kullanmaya başlamaları gerektiğini bildirdi. Yenilenen Gmail uygulaması, Inbox by Gmail kullanıcılarının aradığı tüm özellikleri içinde barındırıyor.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/03/18/inbox-by-gmail-shutdown-date/
23
8
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
23
8
6
4
1