Kedi Yakalama Oyunu, Artık Tüm Androidlerde İndirilebiliyor!

2
0
0
0
0
Önceleri Android 7.0 Nougat içerisinde bir easter egg olarak bulunan mini oyun, şimdi tüm Android kullanıcılarına açılmış durumda.

Bu yılın başında kullanıma sunulan Android 7.0 Nougat içindeki bir gizli özellik (East egg) olarak bulunan Neko Collector isimli kedi yakalama oyunu artık Google Play Store’dan indirilebiliyor.

Ice Cream Sandwich ve üzerindeki tüm Android sürümlerinde oynanması mümkün olan oyun, oldukça basit bir yapıya sahip. Telefonunuzun bildirim menüsünde yer alan bir tabağa; balık, tavuk vb. gibi yiyeceklerden birini koyuyorsunuz ve oyun başlıyor. Bu aşamadan bir süre sonra, koyduğunuz yiyeceği yemeye gelen bir kedi olduğunu haber veren bir bildirim geliyor ve gelen kediyi yakalamış oluyorsunuz. Siz uygulamayı kaldırmadıkça tabak, bildirim menüsünde kalmaya devam ediyor ve yemek bıraktıkça da her seferinde yeni türlerde kediler yakalama imkânı doğuyor. Yani siz Facebook’ta gezerken ya da bir e-posta yazarken bir anda bir kedi belirmesi mümkün.

Aslında bir nevi Pokemon Go’yu andıran bu küçük oyuna, bir dönem bilgisayarlarda meşhur olan “masaüstünde çiçek besleme” oyunlarındaki gibi, gün içerisinde küçük vakitler ayırarak devam etmek mümkün. Merak eden arkadaşlar oyunu şuradan indirebilirler.

Kaynak : http://www.androidauthority.com/cat-catching-mini-game-724424/
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0