Google, Kutusundan Android 7.0 Nougat İle Çıkacak İlk Amiral Gemisini Duyurdu

0
0
0
0
0
Artık yavaş yavaş Android cihazlara gelmeye başlayan Android 7.0 Nougat sürümünün Nexus’lar dışında geleceği ilk telefon da belli oldu.

Google, dün gece itibariyle Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak ilk Nexus cihazlarını duyurmuştu. Şu an teyit edilen başka bir haber daha var. Şirket, ‘kutusundan’ Android 7.0 Nougat sürümüyle çıkacak ilk telefonun LG V20 olduğunu duyurdu. 

Aslında LG V20 modelinin Android 7.0 Nougat’la birlikte geleceğini duyurmuştu. Yani bu açıklama bizim açımızdan inanılmaz sürpriz olmadı. Google’ın üzerinde durduğu nokta şu: LG V20’nin, kutusundan bu sürüme sahip olacak şekilde çıkan ilk akıllı telefon olması. Aşağıda paylaşılan görselde, 7.0 Nougat arayüzüne sahip V20 modeli görülüyor. Buradan gördüğümüz kadarıyla, sanki LG G5’teki Marshmallow arayüzünden çok farkı yokmuş gibi duruyor.

LG V20’den bahsedecek olursak şirket (LG), cihazın lansman tarihini 6 Eylül olarak açıkladı. Muhtemelen 649 dolar etiket fiyatıyla piyasaya çıkacak olan V20, söylentilere göre modüler bir tasarıma, çift arka kameraya, parmak izi tarayıcıya ve Snapdragon 820 işlemciye sahip olacak. Bu arada LG’nin V20 için ‘en iyi video ve ses deneyimi’ sunacağına dair ciddi iddiaları var. Cihaz elimize ulaşsın da bir de biz teyit edelim, değil mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0