Google Pixel 4'ün Tasarımı Olduğu Düşünülen Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

14
7
6
2
1
Ortaya çıkan belgeye göre Pixel 4 serisi, kullanıcıların uzun zamandır istediği çoklu arka kamera kurulumuna sahip olabilir. Benzer şekilde yeni telefon, artık herkesin yaptığı çerçevesiz ekran modasına da uyacak gibi görünüyor.

Google, 2016 yılında karşımıza Pixel serisiyle çıkmış ve sunduğu kamera performansıyla beğenileri üzerine toplamıştı. Telefonun ikinci ve üçüncü neslinde de arka tarafta tek kamera bulunduran Pixel, bu nedenle sektörün biraz gerisinde kalmış ve eleştirilmişti. Buna rağmen tek kameranın yeterli olduğunu, asıl işlemin yazılım tarafında yapıldığını söyleyen Google, eleştirilere daha fazla dayanamamış gibi görünüyor.

Ortaya çıkan Pixel 4 (ya da Pixel 4 XL) çizimleri, telefonun arka tarafında ikili kamera sistemini gösteriyorken ön tarafta da sevindirici bir sürpriz var. Neredeyse kimsenin beğenmediği Pixel 3 çentiği, bu telefonda yerini Galaxy S10+'ta da gördüğümüz delikli ekrana bırakmış. Böylece çerçeveler oldukça küçültülürken daha şık bir görüntü ortaya çıkmış. Çizimlerde herhangi bir parmak okuyucusuna da rastlamıyoruz. Bu da Google'ın ekran altından parmak izi okuma teknolojisine geçmiş olabileceğini bizlere gösteriyor.

Bu çizim baz alınarak oluşturulan render görüntüsü ise, telefonun şıklığını gözler önüne sermiş. Her ne kadar cihaz Samsung Galaxy S10+'a çok benzese de, bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyoruz. Şu ana kadar piyasaya sürülen Pixel telefonlarının tasarım anlamında çok da iyi olmadığını ve rakiplerinin gerisinde kaldığını düşündüğümüzde, bu yeni tasarım Google'ın büyük bir adım atmasını ve piyasaya yetişmesini sağlayacaktır.

Elbette bu çizim resmi olarak doğrulanmadı. Ancak geçmiş zamana baktığımızda özellikle Pixel serisi cihaz sızıntılarının doğru olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki günler ne gösterecek, hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/pixel-4-xl-leak-suggests-two-back-cameras-and-hole-punch-screen/
14
7
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
7
6
2
1