Google Takvim, Mobil GSuite Kullanıcıları İçin Otomatik Oda Önerilerini Getirdi

6
1
0
0
0
Google, GSuite kullanıcılarına geçtiğimiz web üzerinden sunduğu otomatik oda önerileri özelliğini artık iOS ve Android uygulamasına da getirdi.

Müşterilerine daima en iyi kullanıcı deneyimini sunmayı amaçlayan Google, geçtiğimiz yıl GSuite’in web sürümü için yayınlanan otomatik oda oluşturma özelliğini şimdi de iOS ve Android kullanıcılarına sunuyor. Yapay zekadan yardım alan bu özellik, katılımcıların konumlarına ve tercihlerine bağlı olarak otomatik oda önerilerinde bulunuyor.

Google Takvim, GSuite kullanıcılarına otomatik oda önerilerinde bulunurken kullanıcıların bulundukları binayı, bulundukları katı ve geçmişteki tercihlerini göz önünde bulunduruyor. Yapay zeka ayrıca geçmiş, ses ve video ekipmanı ihtiyaçları ve oda kapasitesini de bu öneri algoritmasının içine ekliyor.

Google Blog’da yer alan bilgiye göre yeni Google Takvim güncellemesinin ardından otomatik oda önerileri varsayılan olarak etkinleştiriliyor. Kullanıcılar, otomatik oda önerilerini görmek istemediklerinde manuel olarak özelliği devre dışı bırakmak zorundalar.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/277997/google-calender-automatic-room-suggestions-android-ios.html
6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0