Google'ın Telefon Uygulamasına Gelen Güncelleme Birçok Yenilik Getiriyor

20
2
1
1
0
Google Telefon uygulamasının v37 sürümü ile uygulamaya grup aramaları geçmişi ve aramaları kaydırarak silme gibi yeni özellikler geliyor.

Google’ın Telefon uygulaması, beta sürümüne v37 güncellemesi aldı. Birçok beta test kullanıcısı büyük değişiklikler fark etmese de bazı kullanıcılar, "Geçmiş Aramalar" sekmesinde yeni bir arayüz keşfettiler. Keşfedilen arayüz, "Grup Aramaları Geçmişi" ve "kaydırarak arama kayıtlarını silme özelliği"ni beraberinde getiriyor.

Artık arama geçmişinde grup aramaları da bulunacak, grup aramasına tıkladığınız zaman arama da yer alan kişilerin isimlerini de görebileceksiniz. Her yeni özellik gibi bunda da açıklayıcı mavi baloncuklar bulunuyor.

Önceden bir kişiye dokunmak, bir seçenek listesi açıyordu ancak artık o seçenekler, üç noktalı bir imleç içerisinde toplanmış. Gördüğümüz farklı seçenekler, engellediğiniz ve spam olarak işaretlediğiniz numaralar için "Engellemeyi Kaldır" ve "Spam Değil", kaydetmediğiniz numaralar için "Kartvizit" ve "Mesaj", kaydettiğiniz numaralar için "Video Araması" ve "Mesaj". Üçüncü simgede ise değişiklik olmadı.

Fark edilen diğer değişiklikler ise cevapsız çağrıları da içeren yeni bir arayüz oldu. Bunun dışında artık arama geçmişinde silmek istediğiniz arama kayıtlarını teker teker seçerek silmek zorunda değilsiniz. Bunun yerine sola kaydırmanız yeterli olacak.

Güncelleme, şu an için sadece "server-side" durumunda. Güncellemeyi kendi telefonunuzda da kullanmak için şansınızı denemek istiyorsanız uygulamanın önbelleğini silerek ve durdurmaya zorlayarak güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/07/30/google-phone-v37-groups-call-history-by-contact-lets-you-swipe-to-delete-calls-apk-download/
20
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
2
1
1
0