Grid 2'nin Satışı, İlginç Bir Nedenden Ötürü Tüm Platformlarda Durduruldu

21
5
3
2
1
Codemasters'ın 2013 yılında piyasaya sürdüğü Grid 2, tüm dijital satış mağazalarından kaldırıldı. Oyunun mağazalardan kaldırılma nedeni ise lisans süresinin dolmuş ve yenilenmemiş olması.

Özellikle araba yarışı türündeki oyunlara ilgi duyan oyunseverler, uzunca bir süredir Codemasters'ın yeni yarış oyunu olan Grid 2019'u bekliyorlar. Etkileyici grafiklere sahip olan bu oyun için heyecanlı bekleyiş sürerken Grid serisinin bir önceki oyunu olan "Grid 2", dijital satış platformlarından kaldırıldı.

Grid 2'nin satış platformlarından kaldırılmasının nedeni ise kısmen de olsa ilginç. Zira oyunun oyunun araba modellerinin ya da oyunda bulunan müziklerin lisans süresi dolmuş ve bu süre uzatılmamış durumda.

grid 2

2013 yılında piyasaya sürülen Grid 2'nin dijital platformlardan kaldırılması mevcut oyuncular için herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Eğer Grid 2'yi daha önce bilgisayar, Playstation veya Xbox için satın aldıysanız oyunu oynamaya devam edebilir ya da ilerleyen dönemlerde oyunu indirebilirsiniz. Ancak yaşanan bu gelişme, oyunseverlerin bundan sonraki süreçte Grid 2'yi oyun kütüphanelerine ekleyemeyeceği anlamına geliyor. 

Yarışseverlerin merakla beklediği Grid 2019 ise 11 Ekim itibarıyla erişime açılacak. Oyun şu an için tüm platform mağazalarında 92 TL'den başlayan fiyatlarla ön satışta.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/grid-2-has-been-removed-from-steam/
21
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
5
3
2
1