Efsane Seri GRID'in Yeni Oyununun Fragmanı Yayınlandı

10
1
0
0
0
Oyunseverlerin mutlaka karşılaştığı efsane seri GRID'in yeni oyunu 11 Ekim 2019'da çıkacak. Yapımcı şirket Codemasters, GRID 2019 için yeni bir fragman yayınladı.

Yarış oyunlarını seven biriyseniz GRID serisini mutlaka duymuşsunuzdur. Oynanışı ve grafikleri sayesinde daha önceki oyunlarıyla büyük bir oyuncu kitlesi kazanan serinin yeni oyunu ekim ayında severleriyle buluşacak.

Oyunun yapımcı şirketi Codemasters, GRID 2019 için ‘Get Your Heart Racing’ adıyla yeni bir fragman paylaştı. Fragmanda yeni oyunda bizle yarışacak olan yapay zeka ve oyun seçenekleriyle birlikte oyunun sahip olacağı muhteşem grafikleri de görebilirsiniz.

Yapımcı şirketin oyun hakkındaki heyecan verici sözlerini de hatırlatmakta fayda var:

GRID piyasaya çıktığında Fernando Alonso ve espor takımı FA Racing Esports ile karşı karşıya geleceğiniz meydan okumalarla birlikte 104 etkinlikte bitmeyen yarış aksiyonu sağlayacak. Oyuncular, oyun içi rakipleriyle yarışmak için GRID World Series’e girecek. Burun buruna yarıştıkça, pozisyon kazanmak için kıyasıya mücadele ettikçe giderek artan bir çekişme meydana gelecek.’

grid

GRID 2019 dört şehre ve toplamda 80’den fazla rota sunan sekiz piste sahip olacak. Oyunun yapay zeka kısmı ise sakin ve agresif yelpazesinde sunduğu 400’den fazla yapay zeka seçeneğiyle oldukça gelişmiş durumda.

GRID serisinin yeni oyunu 11 Ekim 2019 tarihinde çıkacak. Oyunu oynamak isteyen oyuncular PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarından oyuna erişebilecekler.

Kaynak : https://gematsu.com/2019/09/grid-get-your-heart-racing-trailer-screenshots
10
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
0
0
0