Güvenilir Bir Kaynaktan, GTA 6 ve GTA Online Hakkında Açıklama

227
31
28
23
22
GTA ile ilgili yaptığı sızıntılarla kendisini ispatlamış olan bir kaynak hem GTA Online hem de GTA 6 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kaynak, Rockstar Games'in geçtiğimiz günlerde açıkladığı GTA Online güncellemesini detaylandırırken GTA 6'nın geçeceği lokasyona da değindi.

Dünyanın en popüler oyun geliştirici ekiplerinden Rockstar Games, uzunca bir süredir GTA Online üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncular, her ne kadar artık GTA 6'nın duyurulmasını bekliyor olsalar da geliştirici ekip, bunun yerine GTA 5'e olan ilgiyi yüksek tutmak için çalışıyor. Şimdiyse GTA ile ilgili sızıntılarıyla kendini ispatlamış olan bir kaynaktan hem GTA Online oynayan hem de GTA 6'yı bekleyen oyuncuları heyecanlandıracak bir açıklama geldi.

Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda GTA Online'a büyük yeniliklerin ve yeni bir hırsızlık görevinin geleceğini açıklamıştı. Bu açıklamaları biraz daha detaylandıran kaynak, GTA Online'a gelecek büyük yeniliklerden bir tanesinin "Mile High Club" binasının olduğunu ifade ediyor. Üstelik bu binanın açılmasıyla birlikte oyuna pek çok yeni görev gelecekmiş ve GTA Online, bambaşka yöne doğru evrilecekmiş.

GTA Online

Kaynağımıza göre GTA Online'a gelecek tek yenilik bu bina değil. Öyle ki oyun, yıl sonuna doğru başka bir lokasyona doğru genişleyecek ve bu lokasyon, kurgusal GTA dünyasının New York'u olarak bilinen Liberty City olacak. Hatta bu gelişmeye paralel olarak da GTA 4'ün baş kahramanı olan Niko Bellic, oyuna geri dönecekmiş. Ancak Bellic'i oyun içerisinde ne kapsamda göreceğimiz şu an için belli değil.

Rockstar Games, Liberty City'yi GTA 5'e uyarlamaya çalışıyor

Yapılan açıklamalara göre GTA Online, Liberty City'yi de kapsadıktan sonra geliştirici ekip, yeni soygun görevini oyuna ekleyecekmiş. Bu soygunun Liberty City şehrindeki altın rezervleriyle ilgili olacağını ifade eden kaynak, 2020 sonunda gelecek bu güncellemeyle oyunculara çok sayıda yan görevin de sunulacağını ve Rockstar Games'in şu sıralar Liberty City'yi GTA 5'e uyarlamakla meşgul olduğunu ileri sürüyor.

GTA 6

Yaptığı sızıntılarla güvenilirliğini ispatlamış olan kaynağımız, GTA Online'la ilgili yaptığı açıklamalardan sonra yaklaşmakta olduğu ifade edilen GTA 6 ile ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda, GTA 6'nın konuşulmaya başlamasının ardından ortaya atılan ilk iddialardan bir tanesi olan Vice City'ye bir kez daha değiniliyor.

Bugüne dek GTA 6 ile ilgili ortaya atılan iddiaların büyük bir bölümü, bu oyunun Vice City kentinde geçeceğini ortaya koyuyordu. Kaynağımızda buna vurgu yapıyor ve GTA 6'nın Vice City'de geçeceğini, geçmiş yılları anlatacağını ifade ediyor. Ancak bu "geçmiş"in hangi tarihler aralığını içerdiği şu an için belirsizliğini koruyor. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/gta-6-grand-theft-auto-5-online-vice-city-liberty-niko-rumor/
227
31
28
23
22
Emoji İle Tepki Ver
227
31
28
23
22