GTA Online'a Yeni Bir Araç, Bonuslar ve İndirimler Geldi

33
7
2
2
2
GTA Online'ın haftalık güncellemesi yayınlandı ve oyunculara nostaljik, sıra dışı bir aracın yanı sıra çeşitli etkinliklerde bonuslar ve araçlarla mülklerde büyük indirimler sunuyor.

Rockstar Games, GTA Online oyuncularına yıllardır haftalık etkinlikler ve yeni içerikler sağlıyor. Yaz aylarında sunulan büyük Kumarhane genişlemesinin ardından haftalık güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Şirket, yeni yayınlanan haftalık güncellemeyle etkinliklerin ve indirimlerin yanı sıra oyuna yeni bir araç ekledi.

Yeni araç Vapid Peyote Gasser adıyla GTA Online'a geldi. Tamamen yeni Vapid Peyote Gasser, retro tasarımı, klasik tarzı ve eski tip bir motoruyla karşımıza çıkıyor. Drag yarışlarının gözdesi olan nostaljik otomobil, estetikten yoksun olsa da, bunu gücüyle telafi ediyor. Yeni performans canavarı Southern San Andreas Super Autos'tan satın alınabiliyor.

gta online vapid peyote gasser yeni araç

Bonuslara gelecek olursak, tüm Biker Business Satış Görevleri bu hafta 2 kat GTA $ & RP değerinde. Gece hayatına merakı olanlar için de çifte kazanç zamanı; Gece Kulübü Satış Görevleri ve Gece Kulübü Gelirleri, 4 Aralık'a kadar 2 kat yükseldi. Ayrıca Fleeca Job, Humane Labs Raid ve Pacific Standard Job etkinliklerinde de 2 kat GTA $ & RP ödeme yapılıyor.

Tüm bunların yanı sıra yalnız takılmayı sevenler, serbest moddaki 10 yeni Time Trial'in ilkini yaparak veya Stunt Serisinde lastik yakarak çifte ödül alabilirler.

gta online kumarhane

The Diamond Casino&Resort'un lobisinde yer alan Çarkıfelek, oyunculara GTA $, RP, kıyafet ve daha fazlasını kazanma şansı veriyor. Bu haftanın en büyük ödülü gerçek bir Amerikan fırtınası olan Hellen Bravado Gauntlet Hellfire. Ayrıca kumarhane mağazasından rotasyondaki kıyafetleri (Bigness, Broker ve Blageurs) ve sanat eserlerini satın alabilirsiniz.

GTA Online haftalık güncellemesinde indirimler olmazsa olmaz. Mülklerin yanı sıra birçok yarış, askeri, silahlı araçlarda %60 indirim oyuncuları bekliyor. Büyük indirimlerin tam listesine buradan erişebilirsiniz.

Son olarak, Rockstar Games Social Club ve Twitch hesaplarını bağlayan Twitch Prime üyeleri, Lago Zancudo Bunker ve Fort Zancudo Hangar 3499 ürününü indirimli olarak satın alabilecekler. Ayrıca indirimdeki araç ve mülkleri %10 ek indirimle alabiliyorlar. Ayrıca Benefactor Terrorbyte kamyon da %60 indirimli olarak sunuluyor.

33
7
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
33
7
2
2
2