Şükür Kavuşturana: Guild Wars 2, Çıkışından 8 Yıl Sonra Steam’e Geliyor

8
6
1
1
0
Oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Guild Wars 2, çıkışından 8 yıl sonra Steam’e geliyor. Oyun Kasım ayında platformda olacak.

ArenaNet tarafından geliştirilen Guild Wars 2, ücretsiz bir devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu olarak büyük dikkat çekmeyi başarmış ve ciddi bir oyuncu kitlesi toplamıştı. Bu yılın Kasım ayında oyun, çıkışından sekiz yıldan fazla zaman geçtikten sonra Steam’e gelecek.

Oyun Kasım ayında yalnızca Steam’e gelmekle kalmayacak, üçüncü genişleme paketi olan End of Dragons da 2021 yılında onu takip edecek. Böylece oyun daha çok oyuncuyla ve daha çok içerikle yoluna devam edebilecek.

Guild Wars 2 Kasım ayında Steam’de olacak

Guild Wars 2’nin 8. yaşı için açıklamalar yapan yapımcı ArenaNet, oyunculara yeni teklifler sundu. Bu teklifler arasında Path of Fire paketinin Skimmer binekleri için yeni açılabilirler var. Böylece oyuncular su altına inebilecek. Path of Fire paketi de 4 Eylül’e kadar %50 indirimli olacak.

Esas önemli duyuru ise End of Dragons adı verilen üçüncü genişleme paketinin fragmanında yer alıyor. End of Dragons 2021 yılında piyasaya sürülecek. Yeni paketle birlikte oyuna Cantha adlı bölge de eklenecek. Bu gizemli ada ülkesi, oyun dünyasında 200 yıldan uzun bir süre sonra yeniden ortaya çıkmış olacak. 

Guild Wars 2 heyecan yarattı

guild wars 2

Guild Wars’ın dünyası olan Tyria, oyuncuların yaptığı hamleler ve verdiği kararlara göre dinamik olarak değişim gösterebiliyor. Yani her seferinde oyun farklılaşmış bir deneyim sunuyor. Oyunun dövüşleri de oldukça hızlı olmasıyla biliniyor.

Yüzlerce oyuncunun karşı karşıya gelebildiği PvP mücadeleleri ve pek çok hikayeyi barındıran PvE maceralarıyla Guild Wars 2 uzun zamandır Steam portalına gelmesi beklenen bir oyundu. Oyuncular en sonunda bu isteklerine kavuşmuş gibi gözüküyorlar. Öte yandan var olan Guild Wars 2 hesaplarına Steam üzerinden erişmek mümkün olmayacak. Sizler Guild Wars 2 oynuyor musunuz?

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-26-eight-years-after-its-original-launch-guild-wars-2-is-heading-to-steam
8
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
1
1
0