78
9
8
7
7

Oyun sektöründe gündemi son birkaç aydır ciddi şekilde meşgul eden GTA 6, birçok söylentiyi de beraberinde getirdi. Rockstar Games’in başarılı serisinin yeni oyununun çıkış tarihi, nerelerde oynanacağı, kısaca nasıl olacağı soruları da herkesin kafasını kurcalamaya başladı.

Ek paketlerinin haricinde seriye 5 adet temel oyun çıkartmış olan Rockstar Games, Grand Theft Auto oyunu sayesinde ciddi bir popülerlik de kazandı. Bu popülerliğin getirdiği başarılar sonucunda da oyuncular artık GTA 6’yı görmek için sabırsızlanıyor. Stüdyonun her zaman işleri bir ileri kademeye taşıdığını da bilen hayranlar bu sebepten dolayı oldukça meraklı.

Peki, oyunun nasıl olacağına dair elimizde hiçbir bilgi yok mu?

Oyunun ne zaman çıkacağına ya da nerede geçeceğine dair birçok iddia ortay atıldı. Geçtiğimiz günlerde ve haftalarda biz de haberlerimizde bu konuya değinmiş olsak da bu iddiaların neredeyse hepsini sizler için derledik. Bunun yanı sıra kendi yorumlarımızı da eklemeyi ihmal etmedik.

Son olarak oyunun hangi platformlarda oynanacağına ya da hangi platformların oyunu ‘kaldırabileceğine’ değindiğimiz videomuzda akıllardaki soru işaretlerini tamamen kaldırmasak da bazılarını eledik diyebiliriz. Lafı daha da fazla uzatmadan sizleri videoyla baş başa bırakıyoruz.

78
9
8
7
7
Emoji İle Tepki Ver
78
9
8
7
7