Samsung, Yeni Kablosuz Kulaklığı Galaxy Buds Pro'yu Duyurdu

Samsung, uzun zamandır beklenen UNPACKED etkinliğini bugün gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen UNPACKED etkinliğinde ilk duyurulan şey ise hakkında uzun zamandır bazı bilgiler ortaya çıkan Galaxy Buds Pro isimli yeni kablosuz kulaklık oldu. Samsung Galaxy Buds Pro fiyatı ve özellikleriyle birlikte karşınızda.

Samsung, bir süredir beklenen UNPACKED etkinliğini sonunda gerçekleştiriyor. Etkinlikte duyurulan ilk şey, Güney Kore merkezli teknoloji devinin yeni nesil kablosuz kulaklığı olan Galaxy Buds Pro oldu. Özellikle ses kalitesi anlamında herkesin beklentilerini karşılayacağını beklediğimiz Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve teknik özellikleri sonunda belli oldu.

Samsung Galaxy Buds Pro, son zamanlarda hemen hemen tüm üst model kablosuz kulaklıklarda gördüğümüz aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Güney Koreli teknoloji devi standart aktif gürültü engelleme özelliğini kullanmak yerine bunu daha çok geliştirmiş ve ortam sesini algılayabilecek şekilde ayarlamış. Dilerseniz gelin, Samsung Galaxy Buds Pro'nun teknik özelliklerine birlikte bakalım.

Samsung Galaxy Buds Pro özellikleri:

  • Hoparlör: İki yönlü hoparlör (11 mm woofer + 6,5 mm tweeter)
  • Mikrofon: 3 adet mikrofon (2 dış + 1 iç mikrofon), Ses Alım Ünitesi, Rüzgâr Siperi
  • Aktif Gürültü Engelleme: Yüzde 99'a kadar dış sesleri engelleme, ayarlanabilir iki seviye.
  • Ortam Sesi: 20 desibele kadar yükseltilebilen dört ayarlanabilir seviye, ses algılama
  • Batarya Ömrü: Aktif gürültü engelleme ve Bixby açık modda 5 saat (Şarj kutusuyla artı 13 saat), aktif gürültü engelleme ve Bixby kapalı modda 8 saat (Şarj kutusuyla artı 28 saat)
  • Bağlantı: Bluetooth 5.0
  • Suya dayanıklılık: IPX7 suya dayanıklılık sertifikası (Suya dayanıklı)
  • Renkler: Phantom Violet, Phantom Black, Phantom Silver
  • Boyutlar: Kulaklık boyutları 19,5 x 20,5 x 20,8 mm. Şarj kutusu boyutları 50 x 50,2 x 27,8 mm

Samsung Galaxy Buds Pro, gelişmiş aktif gürültü engelleme özelliğini sayesinde artık birileriyle konuşurken sürekli kulaklığa dokunma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Yeni nesil kulaklıklar konuştuğunuzu anlıyor ve buna göre gürültü engelleme özelliğini ayarlayabiliyor. Kulaklığı takan kişi konuştuğu zaman dışardaki sesler belirli bir oranda alınıyor ve kulaklığın sesleri de kısılıyor.

Galaxy Buds Pro bu özelliklerinin yanında ses kalitesini ileri düzeyde artıracak özelliklere de sahip. Bunlardan biri de Dolby Head Tracking ismi verilen teknoloji sayesinde 360 derece ses deneyimi sunuyor ve tam anlamıyla sahnenin ortasında kalmanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra oyun moduna sahip olan kulaklık, bu moda alındığı zaman gecikmeyi en az seviyeye indirerek oyun deneyimini daha iyi hale getiriyor.

Kulaklığın en güzel özelliklerinden biri ise yepyeni Otomatik Değiştirme özelliği. Samsung Galaxy Buds Pro ile gelen Otomatik Değiştirme özelliği, cihazlar arası geçiş sağlıyor. Bu ne demek? Diyelim ki bir Samsung tabletinizden video izliyorsunuz ve Samsung Galaxy S21 akıllı telefonunuz çalmaya başladı. Bu özellik sayesinde aramayı kabul ettiğiniz anda tabletteki video durduruluyor ve kulaklıklar telefona bağlanıyor. Arama kapatıldığında da kulaklıklar yeniden tablete dönerek kesintisiz bir deneyim yaşatıyor.

Samsung Galaxy Buds Pro fiyatı:

Samsung'un yeni nesil kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro'nun fiyatı da UNPACKED etkinliğinde ortaya çıktı. Yapılan duyuruya göre kulaklığın fiyatı 200 dolar olacak. Bu fiyatı Türk Lirası'na çevirdiğimizde vergiler hariç şekilde 1.473 TL gibi bir fiyat etiketiyle karşılaşıyoruz. Vergilerin gelmesiyle birlikte bu fiyatın daha da artış gösterebileceğini unutmayın.