Anonymous'tan Elon Musk'a Tehdit, CS:GO'dan Oyuncuları Sinirlendirecek Açıklama: İşte Haftanın En Önemli Gelişmeleri

Webtekno ekibi olarak sizleri sürekli önemli gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta boyunca gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bazı haberleri tekrar hatırlatmak istedik.

Sürekli değişip gelişen teknoloji dünyasında her hafta yeni gelişmelere şahit oluyor, bu haberleri detaylı bir şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız haftada da teknoloji dünyasında oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Biz de bu içeriğimizde hem teknoloji dünyasında geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmelerini hem de haftanın dikkat çekici içeriklerini sizler için bir araya getirdik. Gelin, tüm bu haberlere daha yakından göz atalım.

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri

Yalan Dedektörü Uzmanı: Sedat Peker'i Yalan Makinesine Bağlamaya Hazırım

Yaptığı açıklamalarla haftalardır gündemden düşmeyen Sedat Peker, videolardaki iddialarını doğrulamak için yalan makinesi testine girmeye hazır olduğunu açıklamıştı. Peker'in açıklamasının ardından Independent Türkiye'ye konuşan yalan dedektörü uzmanı İbrahim Berk, devlet izin verdiği anda Peker'i teste tabii tutmaya hazır olduğunu dile getirdi.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Ünlü Hacker Grubu Anonymous, Kripto Para Piyasasını Sürekli Sarsan Elon Musk'ı Açık Açık Tehdit Etti

Aylardır Bitcoin’e verdiği desteği birden kesip attığı tweet’lerle kripto para piyasasını altüst eden milyarder Elon Musk, dünyanın en ünlü hacker gruplarından birine hedef oldu. ‘Hacktivist’ grup Anonymous, milyarlarca insanın hayatıyla oynamakla suçladığı Elon Musk’ı bir video mesajıyla açık açık tehdit etti.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Battlefield 4, Amazon Prime Abonelerine Ücretsiz Oldu

Epic Games Store’un başı çektiği ücretsiz oyun verme kervanına katılan Amazon Prime Gaming, Battlefield 4’ü ücretsiz yaptı. Bunun yanında 8 oyun daha platformun üyeleri için ücretsiz hale getirildi.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

CS:GO'da Dereceli Maçlar Ücretli Oluyor [Fiyatı da Hiç Uygun Değil]

Ücretli olarak çıkıp uzun süredir ücretsiz bir şekilde oynanabilen popüler FPS oyunu CS:GO, bazı özelliklere erişim sağlamak için ücretli üyelik sistemi getirdi. Artık Prime üyeliği olmayan oyuncular, rütbeli maçlara erişim sağlayamayacak. Ücreti ödemeyen oyuncuların XP ve rütbeleri, iki hafta içinde silinecek. Oyunu daha önce para vererek satın alanlar, bu değişiklikten etkilenmeyecek.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Normale Yaklaştığımız Yeni Kararları Açıkladı

Tam kapanma da dahil olmak üzere aylardır birçok yasakla iç içe yaşayan Türkiye, normalleşme sürecine yaklaştığımızı haber eden bir adım attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ay başında yaptığı açıklamalarla gevşetilmiş yeni pandemi kurallarını duyurdu. Yayınlanan genelgeyle birlikte restoran ve kafe benzeri birçok mekan açıldı, dışarı çıkılabilecek saatler ise uzatıldı

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

iPhone 13'lerin Şarj Derdini Ortadan Kaldıracak Batarya Kapasiteleri Ortaya Çıktı

Apple’ın sonbaharda tanıtacağı iPhone 13 ile ilgili umut verici bir gelişme yaşandı. Çoğu iPhone kullanıcısının şikayet ettiği şarj süresinin yeni modelde artırılacağı ortaya çıktı. İddiaya göre iPhone 12’de 2815 mAh gücünde olan bataryalar, iPhone 13’te 3095 mAh’a yükselecek

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.