Black Friday Nedeniyle Yapılan Tüm Oyun İndirimlerinin Listesi!

Steam, PlayStation Store, Xbox Store, Origin, Aral ve Playstore da dahil olmak üzere oyunların ana satış kanallarında yapılan tüm oyun indirimleri burada!

İki gündür Black Friday ve yıl sonu için Steam başta olmak üzere birçok platform indirim şölenine girdi bile. Biz de bunların hepsini ayrı ayrı içerik olarak sizlere sunduk. Şimdi de bu kadar farklı indirimi bir araya toplama zamanı.

Steam, Origin, PlayStation Store, Xbox Store, Playstore ve Aral Game’in yapmış olduğu tüm indirimlere ulaşabileceğiniz bu listemizde ilgili haberlerimize göz atarak Black Friday çılgınlığını almak için merakla beklediğiniz oyunlar adına fırsata çevirebilirsiniz;

Steam Sonbahar İndirimleri

Steam’in 22 Aralık’ta olacak Kış İndirimleri öncesi Black Friday bahanesiyle binlerce oyunda farklı farklı indirimler yaptı. Biz de tabiki arasından 10 tane efsane oyunu seçerek sizlere önerdik.

Steam Sonbahar İndirimleri (20TL Altı)

Malum ay sonu olunca cepte pek para kalmıyor. Steam’in indirimlerini ay sonu sebebiyle kaçırmak istemeyenler için de 20TL altı fiyatıyla dikkat çeken oyunları da listeleyerek bütçenizi sıkmayacak önemli oyun indirimlerini de sizlere sunduk.

Origin Black Friday İndirimleri

Steam yapar da Origin boş durur mu? Onlar da patlatmış indirimleri! Tabii burada Euro bazlı satış olması ve Euro kurunun yüksek olması biraz sıkıntı oluyor, ancak yine de indirim indirimdir diyerek sizlere sunuyoruz.

Playstore ve Aral Game Yıl Sonu İndirimleri

Black Friday döneminde başlayan yerli Aral ve Playstore mağazaları da çeşitli indirimlerle karşımıza çıkıyor. Süre olarak yıl sonuna kadar gibi geniş bir yelpazede olacak olan indirimlerden derlediğimiz oyunlara da aşağıdaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

PlayStation Store ve Xbox Store Black Friday İndirimleri

Sıra geldi konsol oyuncularına. PC’ye sahip olmayan ya da yeni nesil oyunlar için yeterli olmayıp konsol sahibi olan oyuncular için de PlayStation Store ve Xbox Store indirimlerine de yer verdik. Özellikle PS4 için olan indirimler fazlasıyla dikkat çekici