Doom Patrol’un İkinci Sezonundan Onay Geldi

18 Temmuz’da başlayan Comic-Con 2019'da birçok dizi tanıtıldı. İlk sezonuyla DC severlerin büyük beğenisini toplayan Doom Patrol’da ikinci sezon onayını Comic-Con’da resmen duyurdu.

Muhtemelen DC Universe yayın servisinin şimdiye kadar ürettiği en iyi orijinal seri olan Doom Patrol resmen devam ediyor. Başrollerinde Diane Guerrero, Brendan Fraser, April Bowlby ve Matt Boomer’in bulunduğu dizinin ikinci sezonu San Diego Comic-Con 2019’da DC Universe panelinde duyuruldu.

İlk sezonu, 15 Şubat 2019'da 15 bölüm olarak yayınlanan dizi, DC Comics dizilerinden Titans'ın spin-off yapımı olarak karşımıza çıkmıştı. DC Comics evrenindeki karakterlerden uyarlanan Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder gibi kahramanların maceralarını işliyordu. Dizi, Titans’ın sonrasında yaşananları ekrana taşıyor.

Dizinin ikinci sezonu sadece DC Universe’de yayınlanmayacak. Bunun yerine, dizi hem DC Entertainment bağımsız hizmetinde hem de WarnerMedia'nın gelecek yayın platformu olan HBO Max'ta gösterilecek. Doom Patrol, galasını her iki plaftormda da aynı anda yapacak. Ayrıca dizinin ilk sezon bölümlerinin tümü de HBO Max’ta gösterime sunulacak.

Comic-Con 2019'da gerçekleşen bir diğer önemli gelişmeyse Titans’ın ikinci sezon duyurusu oldu. Titans’ın ikinci sezonu ise 6 Eylül 2019’da galasını yapacak ve izleyicilerle buluşacak. Titans bu noktada yine DC Evreni'ne özel bir gösteri olacak. Ancak gelecekte HBO-Max’ta da gösterime girmesi muhtemel.

HBO Max, 2020'nin başlarında kullanıma sunulacak ve Doom Patrol'a ek olarak, Friends ve Bel-Air'in Yeni Prensi gibi klasik şovların özel yayın platformu olacak.