Haftanın Ücretsiz Steam Oyunu: Heroes & Generals

79
14
11
7
3
Webtekno ekibinin takipçileri için sunmuş olduğu ücretsiz ancak yüksek kaliteli Steam oyunları tavsiyelerine devam ediyoruz. Bu sefer sizler için bulup getirdiğimiz oyunun ismi Heroes & Generals.

Son birkaç yıldır piyasaya sürülen oyunların pek çoğu, ilginç bir şekilde optimizasyon sorunlarıyla dolu. Her oyunsever, bir şekilde güncel oyunlardan haberdar olmak istiyor ancak ne yazık ki piyasaya sürülen yeni oyunları yüksek kalitede oynamak için çok ciddi güçte bir bilgisayara sahip olmak gerekiyor. 

Webtekno ekibi olarak her oyunseverin iyi bir bilgisayarının olamayacağının farkındayız. Bizler de bu yüzden, siz değerli takipçilerimiz için Steam'in kuytu köşelerinde kalmış, seveni çok ama herkes tarafından da bilinmeyen oyunları paylaşıyoruz. Sıradaki ücretsiz oyunumuz, Heroes & Generals isimli aksiyon oyunu.

Bu haftanın ücretsiz Steam oyunu tavsiyesi neden Heroes & Generals?

ücretsiz oyun

Savaş oyunları, oyunseverler için her zaman cezbedici olmuştur. Neticede pek çoğumuz, bilgisayarında Battlefield, Medal of Honor ve Call of Duty gibi oyun serilerinin eski sürümlerinden haberdar. İşte tam olarak da bu yüzden bu hafta sizlere bahsedeceğimiz oyun Heroes & Generals.

Birinci şahıs nişancı türündeki bir oyun olan Heroes & Generals oyununda İkinci Dünya Savaşı'na yeniden bir dönüş yapıyoruz. Bu bağlamda, 1940'lı yıllardaki araçlar ve fazlasıyla seken silahlara hazır olmanız gerekiyor. Oyundaki silahların dinamiği, fazlasıyla gerçekçi yapılmaya çalışılmış durumda. 

steam

Heroes & Generals'ı eğlenceli yapan noktalardan bir tanesi, oyunun tamamen takıma odaklanıyor olması. Elbette bu durum, kimi zaman can sıkıcı bir hal alabiliyor ancak sağlam bir takımınız olduğu takdirde oyun, bol aksiyonuyla bilgisayar başında harcadığınız zamanı, dolu dolu geçirtiyor.

Oyunun etkileyici yanlarından bir tanesi, hem silah hem de araçların çeşitliliği. Oyunda çok sayıda silah ve araç kullanabiliyorsunuz. Bu araçlar kimi zaman bir uçakken kimi zaman ağır savaş araçlarına ve kimi zamansa hafif silahlarla yüklü araçları kullanabiliyorsunuz. Ancak bu durum, birliğinizi temsil edeceğinden yapmanız gereken en doğru hareket, gerçekten iyi iş çıkarabileceğiniz birliğe girmektir. Çünkü hem uçak hem de tankların kendine has kontrol mekaniği var ve bu da oyuncuları bir yerden sonra zorlayabiliyor. Sonuçta rakiplerinizin çok daha güçlü olma olasılığı her zaman var.

Heroes & Generals'ın esas amacı, kontrol bölgelerini ele geçirmeye çalışmak. Ancak bunu yapaken kendi kontrol noktalarınızın da hakimiyetini sağlamanız gerekiyor. Kazandığınız her kontrol noktası ve oyun, performansınızla birleşerek sizlere para kazandırıyor ve bu da silahların geliştirilmesi için kullanılıyor.

Eğer son dönemlerde çevrimiçi bir savaş oyunu arıyorsanız ancak kararsız kaldıysanız, Heroes & Generals tam da sizler için.

Heroes & Generals'tan birkaç oyun içi görsel

heroes & generals

Heroes & Generals sistem gereksinimleri

Oynamaktan sıkılmayacağınız, bilgisayarınızda kasmayacak bir savaş oyunu olan Heroes & Generals oyununa Steam üzerinden erişmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca kapsamlı bir ücretsiz Steam oyunları listesi görmek istiyorsanız sizi buraya bekliyoruz. Bir sonraki tavsiye oyunumuzda görüşmek üzere.

79
14
11
7
3
Emoji İle Tepki Ver
79
14
11
7
3