Hakan: Muhafız’ın Pek Beğenilmeyen 2. Sezonu İçin Sosyal Medyada Yapılan Yorumlar

129
23
9
6
5
Netflix’in yerelleşme politikasının bir parçası olarak çektiği ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, ikinci sezonuyla yayında. Dizinin geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla birlikte, artık üzerine konuşulacak çok şey var. Neleri konuşacağımızı da sosyal medyadan gelen yorumlar net şekilde ortaya koyuyor.

Netflix, deneysel işler yapmayı çok seviyor. Geçtiğimiz yıldan itibaren 80’e yakın ülkede, o ülkenin diliyle kendi dizilerini çekmeye başlayan şirket, bu projeleri bütün dünyaya pazarlıyor. Almanya’dan Dark, Danimarka’dan Rain gibi örnekler, çoğu ABD ya da İngiliz dizisinden daha iyi yorumlar alıyor.

Türkiye’de TV için çekilen dizilerin Güney Amerika ve Orta Doğu’daki başarılarını gören Netflix, yazar İpek Gökdel’in Kara Kalem isimli roman serisine gözlerini dikti. Bu roman dizisini senaryoya dönüştürerek Hakan: Muhafız dizisini ortaya çıkardılar. Yapımda başırılı oyuncular ve başarılı kamera arkası ekibi yer aldı.

Dizinin ilk sezonu, hikâyeye girişi temsil ediyordu. Eleştiriler alsa da önemli bir ilk adımdı ve devamının nasıl geleceği konusu da büyük merak yaratmıştı. Netflix markası, beklentilerin son derece yükselmesini sağlıyordu. 

Biz de bu beklentilerin ne kadar karşılanıp karşılanmadığını görmeniz açısından sosyal medyada yapılmış yerli ve yabancı yorumları derledik. İçeriğin sonunda Facebook sayfamızda başlattığımız bir anketi de bularak fikirlerinizi belirtebilirsiniz. 

  • Not: Bu içerikte, Hakan: Muhafız hakkında spoiler bulunmaktadır.

Ülkemizdeki izleyicilerden gelen yorumlarla başlayalım:

Hakan: Muhafız'ı izleyenler, aşağıdaki Facebook anketimize katılabilirler:

129
23
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
129
23
9
6
5