Halo 3'e 13 Yıl Sonra İlk Kez Yeni Silah ve Silah Kaplamaları Geliyor

13
5
2
1
0
Birinci şahıs nişancı türündeki oyun Halo 3'e etkileyici bir güncelleme geliyor. Oyunda üçüncü sezonu başlatacak olan bu güncelleme, yeni silahlar, silah kaplamaları ve bazı diğer yenilikleri içeriyor. Güncelleme, "Halo 3: ODST"nin PC için yayınlanmasıyla kullanılabilir olacak.

Oyunseverler, 2001 yılında "Halo" isimli bir oyunla tanışma imkanı bulmuşlardı. Bu oyun, insanlığın uzaylılarla mücadelesini anlatıyordu ve oyuncular tarafından da fazlasıyla beğenilmişti. Bu beğeninin farkında olan geliştiriciler, oyunla ilgili çalışmalarını sürdürerek Halo 2 ve Halo 3'ü de piyasaya sürdüler. Şimdiyse 2007 yılında piyasaya sürülen Halo 3 için önemli yeniliklerin yaklaştığı açıklandı.

Halo 3'ün Tasarım Direktörü Max Szlagor, hazırladığı bir blog gönderisinde Halo 3'ün yaklaşmakta olan üçüncü sezonunun oyuna önemli özelleştirme ve yenilikler getireceğini açıkladı. Yapılan açıklamalara göre 13 yaşındaki oyun, yeni sezon güncellemesiyle birlikte yeni silah kaplamaları, yeni dürbünler ve yeni "diğer içeriklere" sahip olacak. Szlagor, diğer içerikler ibaresinin detaylarına değinmiyor.

Halo 3

13 yaşındaki Halo 3'te, bugüne dek silah kaplaması olmamıştı. Bu yüzden üçüncü sezon güncellemesi, Halo 3 için bir ilkin de temsilcisi olacak. Üstelik görünüşe göre oyuna getirilecek yenilikler, sadece üçüncü sezonla sınırlı kalmayacak. Szlagor, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda bu güncellemenin Halo 3'ün özelleştirme ve genişletmelerinin ilk adımı olduğunu ifade ediyor.

Halo 3

Szlagor, hazırladığı blog gönderisinde Halo 3'ten bazı görsellere de yer verdi. Bu görsellerde, oyuna getirilecek yenilikler arasında bulunan bir silah kaplaması ve Halo 3'te daha önce görülmemiş silahların bulunduğunu açıkça ifade edebiliriz. Örneğin yukarıdaki görselde susturucu takılmış bir SMG'yi aşağıdaki görseldeyse Socom Magnum isimli tabancaya ek olarak kaplaması olan bir silahı görüyoruz.

Halo 3

Geliştirici ekip, Halo serisini iyileştirebilmek için özellikle de son dönemlerde ciddi bir çalışma yürütüyor. Örneğin oyuncular, kısa bir süre önce de 19 yaşındaki Halo: Combat Evolved oyununda yeni silah ve araç kaplamalarıyla tanışma imkanı yakalamışlardı. Görünüşe göre bu yenilikler, Halo serisindeki diğer oyunlara yayılmaya devam edecek.

Szlagor'un duyurduğu güncelleme, bir süre daha beklenecek. Bunun nedeniyse oyunun üçüncü sezonunun "Halo 3: ODST"nin PC sürümünün yayınlanmasıyla başlayacak olması. Geliştirici ekip, bu oyunun yeni güncellemesinin beta sürümünün, ağustos ortası itibarıyla başlayacağını açıklamıştı. Beta testlerden sonra oyuncular, Halo 3'teki tüm yeniliklerle tanışma imkanı yakalayacaklar.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/13-years-after-release-halo-3-is-getting-new-guns-/1100-6480433/?ftag=CAD-01-10abi2f
13
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
2
1
0