7
3
1
1
0

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, kablosuz şarj istasyonu Mi Air Charge'ı geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Enerjiyi dalgalar halinde iletmesiyle rakiplerinden ayrılan bu cihaz, hiçbir kabloya ihtiyaç duymadan gerçek kablosuz şarj deneyimini bütün bir odanın içerisine yayabiliyor olmasıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi'nin henüz geliştirilme aşamasında olduğunu söylediği kablosuz şarj istasyonunun gelecekte satışa çıkıp çıkmayacağı ya da ne zaman hazır olacağı bilinmiyor. Ancak yine de şarj alanında çığır açacak bir teknoloji olduğu söylenebilir. Peki, bu teknoloji neler sunuyor? Gelin yakından bakalım.

Xiaomi Mi Air Charger neler sunuyor?

Xiaomi Mi Air Charger

Odanızda kısa boylu bir su sebili gibi duran Mi Air Charge, içerisinde enerjiyi hava yoluyla iletmek için geliştirilen yüksek teknolojili bir sistemi barındırıyor. 5 fazlı anten sayesinde odanın içerisindeki akıllı telefonun yerini anlık olarak tespit edebiliyor ve ardından 144 antenli sistemiyle milimetre hassasiyetindeki enerji dalgalarını telefona gönderiyor.

Bu noktada Xioami, Mi Air Charge'ın aynı anda birden fazla cihazı 5 W gücünde şarj edebildiğini söylüyor. Üstelik cihaz sayısı artsa bile bu cihazların hepsinin 5 W gücünde şarj olmaya devam edeceği aktarılıyor. Yani, oda içerisinde oyun oynarken ya da video izlerken şarjın bitme ihtimalinin olmadığı da söylenebilir.

Xiaomi Mi Air Charge'la ilgili aktaracaklarımız bu kadardı. Cihaz hakkında daha fazla bilgi almak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

7
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
1
0